Alina Laufer a schimbat grădinița gemenilor. Ce îi reproșează soțul ei: „Mă terorizează”

Alina și Ilan Laufer au împreună doi copii și se dedică în totalitate creșterii micuților. Vedeta a decis de curând să-și mute gemenii la o altă grădiniță.

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, Alina Laufer a fost întrebată despre copii. Davina și Nathaniel merg la creșă de la vârsta de 1 an, iar recent fosta soție a lui Jorge a luat decizia să-i mute la o grădiniță mai aproape de casă. Vedeta a recunoscut că tatăl gemenilor, Ilan, este mult mai protector cu micuții și de multe ori îi atrage atenția soției sale în privința lor.

„Copilașii sunt foarte bine. Am schimbat grădinița de curând. I-am dus la o grădiniță lângă casa noastră și nu mai stau 3 ore pe drum să-i duc și să-i aduc. S-au obișnuit amândoi și își iubesc foarte mult educatoarele, atât de mult încât nu mai vor să vină la noi în brațe când îi luăm de la grădiniță. Davina știe pe nume toți colegii. Ea rupe cuvinte așa și imită foarte multe cuvinte pe care i le spun. El vorbește precum Donald Duck, dar e foarte activ. Eu am instaurat conceptul de nu ai voie, pentru că îmi e frică să nu se accidenteze. Din fericire, ascultă. Am început să le spun pentru protecția lor. Sâmbătă dimineața, când sunt cu mine acasă, le ia doar 10 minute să răstoarne casa.

„Ilan e și mai cloșcă decât mine'

Ilan e și mai cloșcă decât mine. E tot timpul atent cu copiii și mă terorizează. Până și mie îmi reproșează și îmi atrage atenția. Este foarte implicat cu creșterea copiilor. Noi i-am dat la creșă la 1 an și dezvoltarea lor a fost fantastică', a declarat Alina Laufer la Kanal D.

alina-laufer-copii-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cum se descurcă Alina Laufer cu trei copii

Frumoasa mămică de trei își împarte zilnic programul astfel încât să aibă timp și pentru ea. Astfel după ce îi lasă pe cei mici la creșă și pe Carina, fetița din căsnicia cu Jorge, la școală, soția lui Ilan Laufer petrece timp făcând lucruri pentru ea.

„Ne trezim dimineața, ne pregătim de creșă, ajungem la creșă. După creșă avem în fiecare zi plimbarea în parc, care durează o oră și jumătate. După ne întoarcem, mâncare, băiță încă în fiecare seară, și somnic. până la 15.00 când mă duc să o iau pe Carina de la școală, după aceea pe ei de la creșă. Am totuși câteva ore în care încerc să-mi fac lucruri pentru mine', a spus soția lui Ilan Laufer.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete