Alin Oprea s-a logodit cu Medana. Cine va fi nașul cuplului

Alin Oprea a cerut-o în căsătorie pe Medana, femeia care îi este alături după despărțirea de Larisa, mama copiilor ei. Cântărețul s-a logodit cu iubita sa în Italia.

După trei ani de relație cu Medana, Alin Oprea și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe iubita lui. Medana a fost foarte emoționată, mai ales că totul s-a întâmplat în fața a peste 1000 de oameni.

„Duminică seara a avut loc marele eveniment, la Milano, în prezența celor 1000 de persoane care au fost martorii acestei cereri în căsătorie și care au plâns de emoție și de bucurie. Alin a plâns și el la rândul lui, iar emoția lui a fost simțită de noi toți. Alături de noi au fost oameni dragi nouă, printre care și Doinița și Ionuț Dolănescu, Axinte de la Vacanța Mare, Vali Vijelie, Julia de la trupa Sexi, Monica (Anghel), Aurel Moga etc', a spus Medana pentru Spynews.ro.

Iubita lui Alin Oprea nu se aștepta să fie cerută în căsătorie în public, însă observase la un moment dat că artistul este tot mai interesat de mărimea pe care o poartă la inele.

„Sincer nu mă așteptam să o facă în public, suspectam că va face asta în doi, la Paris, pentru că încă de acasă vedeam că e preocupat de mărimea inelelor mele pe care le purtam pe degetul inelar. Când am văzut că am plecat din Paris, am plecat și din Nisa, m-am gândit că va veni cu propunerea când vom ajunge din nou acasă. M-a luat prin surprindere și m-a cerut de soție când nici nu mă așteptam.

Momentul a fost plin de emoție și încântare sufletească atât pentru noi, cât și pentru toți cei prezenți care s-au bucurat sincer de fericirea noastră. Vedeam atâtea femei plângând, cu telefoanele în mână, filmând momentul, încât am rămas fără cuvinte. E o emoție care nu poate fi descrisă, poate fi doar simțită și trăită', a mai zis ea.

alin-oprea-si-medana-s-au-logodit-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

După ce cererea în căsătorie a avut loc, cei doi urmează să se căsătorească civil. Momentan, Alin Oprea și Medana nu au stabilit data nunții, însă se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

„Suntem într-o etapă extraordinară din viața noastră. Am ajuns la maturitate emoțională, la o relație bine închegată și la o evoluție spirituală care se dezvoltă tot mai frumos odată cu trecerea timpului. Profesional merg toate foarte bine, doar sănătate să ne dea Dumnezeu să realizăm toate proiectele propuse, că în rest avem tot ceea ce își poate dori un om de la viață', a mai spus logodnica lui Alin Oprea pentru sursa mai sus-menționată.

Actorul Florin Petrescu, cunoscut de către fani sub numele de Axinte, este cel care le va fi naș celor doi îndrăgostiți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete