Alin Oprea, mărturisiri despre iubita lui: „Faptul că am văzut-o mereu fără…”

Alin Oprea și Medana Medaria

Alin Oprea este de aproape doi ani un bărbat fericit și oarecum liniștit. Fericit pentru că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui și oarecum liniștit pentru că, din păcate, divorțul de fosta soție este încă în desfășurare.

Cu toate acestea, artistul nu contenește în a-și lăuda iubita și în a declara cât de mult a evoluat relația lor. Solistul trupei Talisman a povestit în cadurl unui interviu cum decurg lucrurile între el și frumoasa brunetă, Medana și cum nu lasă factori externi să le afecteze relația.

„Medana îmi face cafeaua, în fiecare dimineață, dar, din când în când, o surprind și eu cu micul dejun și cu o cafeluță la pat. Cum a fost, de exemplu, de 8 Martie. Încercăm să facem totul împreună. Este dorința și bucuria noastră de a fi cât mai mult timp împreună. Medana este o gospodină desăvârșită, iar la partea gastronomică nu o întrece nimeni. Face o mâncare atât de gustoasă că îți vine să o mănânci cu ochii. Iar în această zonă, eu sunt afon total', a spus Alin Oprea pentru Playtech-Impact.

Cum l-a cucerit Medana pe Alin Oprea?

Calitățile de bună gospodină nu sunt singurele calități ale Medanei. Se spune că o femeie este și gospodină, dar și doamnă în societate, Alin Oprea a declarat că ceea ce a apreciat foarte mult la iubita sa au fost naturalețea, sinceritatea și caracterul ei.

„Calitățile Medanei sunt multiple. Faptul că am văzut-o mereu fără machiaj m-a atras foarte mult. Am simțit o femeie sinceră și autentică, care-și asumă imaginea ei reală, fără operații estetice și machiaje. M-a dat și pe mine Dumnezeu pe mâini bune. Poate că am meritat după atâta muncă și sacrificii', a mai dezvăluit Alin Oprea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete