Alexia Eram, sinceră când vine vorba de banii pe care îi cheltuie: „Asta este o problemă pe care trebuie să o rezolv”

În vârstă de 22 de ani, fiica Andreei Esca e independentă financiar, de aproximativ doi ani de zile nu mai stă pe banii părinților. Ea are multe proiecte, e creator de conținut pe rețelele de socializare. Acum, pentru ego.ro, a dezvăluit pe ce cheltuie o parte din banii pe cvare îi câștigă.

Nu e foarte econoamă, ea cheltuie mulți bani pe haine și pe vacanțe. „Nu cred că mi-aș deschide un brand de lenjerie intimă, un brand de haine, poate, un business, în alte domenii, da. Dar nu o să vă divulg acum. Am multe idei în cap și o să vedem ce o să se întâmple pe mai departe. Absolut deloc. (n.r. – nu e econoamă atunci când vine vorba de haine) Deloc. Asta este o problemă pe care trebuie să o rezolv.

Vacanțele și hainele sunt feblețea mea. Nu sunt chiar atât de cheltuitoare, dacă știu că îmi permit să îmi iau ceva, o să îmi iau acel lucru. Dacă știu că trebuie să fac ceva mai important, în loc să îmi cumpăr niște haine, nu o să fac acel lucru. Așa că nu cred că nu am făcut nicio tâmpenie niciodată ca să îmi cumpăr un anumit lucru', a spus ea.

Alexia Eram nu mai stă pe banii părinților, e independentă financiar.SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ce afacere își dorește să aibă Alexia Eram

Alexia Eram a dovedit multor oameni că ambiția și perseverența sunt două dintre atu-urile sale care au ajutat-o să se afirme. Datorită pregătirii sale academice din Anglia, fiica Andreei Esca a reușit să-și formeze o frumoasă comunitate de fani în mediul online, acolo unde își desfășoară activitatea sa de creator de conținut în majoritatea timpului. Se pare că tânăra are planuri mari de viitor și se gândește chiar să-și deschidă o afacere în domeniul modei sau HoReCa.

„Să vedem ce proiecte mai apar pentru că a fost o vară destul de plină. Vedem ce ne rezervă viitorul. Cum o să pot să mai fac, habar n-am, un business în viitorul apropiat. Nu m-am gândit neapărat la ceva, dar poate o să mă ajute facultatea pe care am făcut-o în modă, și poate o să merg pe partea aceasta de brand, de haine. Sau pe partea de Horeca pentru că îmi plac foarte mult cafenelele, restaurantele. Încă mă gândesc. Și apoi o să plecăm într-o vacanță binemeritată, abia la iarnă, probabil. Nu știm încă destinația, undeva la căldură’, a declarat Alexia Eram în cadrul unui interviu pentru Fanatik.

Alexia Eram a reușit în urmă cu ceva timp să-și achiziționeze un apartament așa cum și-a dorit din banii câștigați în urma proiectelor sale. Deoarece are un program încărcat, fiica Andreei Esca a mărturisit că are ajutor în casă, mai ales pentru curățenie și călcat rufe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete