Ce regim strict are Cătălin Botezatu. Designerul a avut cancer la colon: „Nu mănânc dulce, înainte rupeam prăjiturile”

Designerul Cătălin Botezatu a fost diagnosticat cu cancer la colon în urmă cu aproximativ doi ani de zile. S-a tratat în Turcia, dar a fost operat în România. De atunci, creatorul de modă are mare grijă la regimul alimentar, a renunțat la multe pentru sănătatea lui.

El nu mănâncă prăjeli, nici carne, în afară de cea de vită, pe care o servește foarte rar. „Nu mănânc prăjeli deloc, nu mănânc carne în general… mă rog, mănânc carne de vită foarte rar, deși înainte mâncam foarte multă carne de vită. Am zis că fac pauza asta acum, ca să pot să mănânc de Crăciun. Mănânc mai multe fructe. E foarte greu. Am eliminat multe plăceri culinare. Nu mănânc dulce, înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin. Asta nu înseamnă că le-am eliminat de tot', a mărturisit Cătălin Botezatu, la Antena Stars, conform Spynews.

Cătălin Botezatu e obligat să țină regim, nu îi e ușor, dar face față tuturor provocărilor atât pe plan personal, cât și profesional. „Sunt ok, că dacă n-aș fi, nu aș ieși. Am grijă de mine, de regimul meu, pentru că trebuie să țin regim. (…) Mă odihnesc atât cât pot să mă odihnesc', a mai spus designerul.

Cătălin Botezatu a avut cancer la colon.SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Într-un interviu pentru Antena 3, designerul a povestit care sunt simptomele care l-au alarmat. Medicii din Turcia i-au descoperit tumora. „Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check out complet. După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă. Specialistul turc mi-a propus să ma supună unui test ecograf foarte performant unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită.

M-am operat în România, și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicului era o tumoră. Mi-au spus că e cancer. Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric', a declarat Botezatu în februarie 2022.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete