Iubita lui Victor Slav, apariție incendiară în mediul online

Victor Slav, declarație emoționantă despre relația cu fiica lui

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au fost unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi au divorțat, deși deveniseră părinții unei fetițe de scurt timp. Viața lor a luat-o pe căi diferite, astfel că ambii au încercat să iubească din nou.

La începutul anului 2021, fostul soț al Biancăi a postat o fotografie alături de noua sa iubită, semn că relația este serioasă și au planuri mari de viitor. Descrierea din dreptul imaginii „Pentru 2021, Bonnie și Clyde în acțiune' a stârnit numeroase reacții din partea fanilor, unii susținând că iubita lui seamănă extrem de mult cu Bianca Drăgușanu.

'Bună și asta, decât deloc', 'Vai de steaua ta, Victore', 'Unde naiba le găsești', 'Ia și tu o fată din popor, să vezi ce bine o să-ți fie', 'Iar ți-ai găsit beleaua', sunt câteva dintre numeroasele comentarii făcute de fani.

Frumusețea actualei iubite a „băiatului de la meteo' o determină să pozeze în ipostaze extrem de sexy și incitante, astfel că ultima imagine postată în care apare goală, în cadă a pus pe jar mințile bărbaților.

Victor Slav a declarat acum mult timp că nu îi place să-și afișeze viața în public. El a fost în atenția publicului extrem de mult atunci când a fost într-o relație cu Bianca Drăgușanu și cu Anda Adam, însă nu mai vrea să-și expună relațiile. Important pentru el este să fie iubit și să iubească.

„Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Sunt într-o relație de un an și patru luni, iubesc si sunt iubit', a declarat Victor Slav.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete