Alexandru Papadopol, viața după divorțul de Ioana Ginghină. Anunțul făcut de actor: „Am fost un norocos”

Alexandru Papadopol a evitat să vorbească despre viața personală după divorțul de Ioana Ginghină. Actorul s-a concentrat mai mult pe cariera sa și a lucrat în liniște la proiecte importante.

Alexandru Papadopol este liniștit și nu regretă nicio decizie din viața lui. Actorul spune că a luat cele mai bune decizii. „Pot spune că viața a luat deciziile cele mai bune pentru mine. Am fost un norocos! (râde)', a declarat actorul pentru Libertatea pentru femei.

Actorul a vorbit și despre fiica lui, Ruxandra. După divorțul de Ioana Ginghină, adolescenta a rămas în grija mamei, însă are o relație foarte bună și cu tatăl ei. „Cred că orice copil, la orice vârstă ar fi, are nevoie de încredere și susținere. Adolescența este o perioadă complicată, prin schimbările pe care le aduce, deci încrederea pe care reușești să o generezi ca părinte este esențială', a spus Papadopol.

De asemenea, fostul soț al Ioanei Ginghină a fost întrebat care sunt dintre experiențele providențiale care l-au făcut să fie cel de astăzi. „Întâlnirile cu oameni care m-au iubit si m-au încurajat. Dacă Dumnezeu există, el acționează prin oamenii care te încurajează fără să aibă un interes imediat', a răspuns Alexandru Papadopol.

Alexandru-Papadopol-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În curând, în cinema va apărea filmul „Balaur', unde actorul interpretează rolul unui preot. Este o peliculă cu încărcătură emoțională, iar Alexandru Papadopol a povestit cum s-a pregătit pentru acest rol. „Este adevărat că „Balaur' are o încărcătura emoțională specială prin tema abordată, dar și prin descifrarea corectă a unor resorturi umane care conduc la acțiunile personajelor din scenariu. Pregătirea pentru rolul acesta a fost un pic mai specifică, dată fiind meseria sau statutul pe care îl presupunea întruchiparea unui preot. Trebuia să mă familiarizez cu tot felul de ritualuri și denumiri teologice și să pară că slujesc în biserică de mulți ani, mai ales că personajul meu era la rândul lui fiu de preot, deci se presupunea că înțelegea procedura bisericească mult mai bine decât oricine altcineva', a mărturisit actorul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete