Iată de la cine a moștenit Cleopatra Stratan frumusețea! Cum arată și ce ocupație are mama ei?

Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan și tatăl său sunt cunoscuți în România datorită talentului lor muzical, dar și a relației dintre ei. Pavel Stratan este foarte aproape de fiica sa, dar și de fratele acesteia, Cezar, însă pe soția lui o ține departe de ochii curioșilor.

La fiecare apariție publică, Cleopatra Stratan apare de cele mai multe ori alături de tatăl său și niciodată nu a fost văzută lângă mama sa. Foarte activă pe rețelele de socializare, viitoarea soție a lui Edward Sanda a răspuns solicitărilor fanilor ei și a publicat o poză cu cea care i-a dat viață, alături de mesajul: „Este singura poză în care o pot arăta pe mama'.

Mai mult decât atât, invitată într-o emisiune difuzată la Pro TV Chișinău, Cleopatra Stratan a povestit că mama sa este inginer și una dintre pasiunile ei este gătitul. Tot de la Rodica Stratan, micuța ce-l căuta pe Ghiță a învățat câte ceva despre arta culinară.

Despre relația cu părinții săi nu sunt multe de spus, deoarece este mai mult decât evident că aceștia sunt foarte uniți și aproape unul de celălalt. Chiar Pavel Stratan a declarat faptul că, deși soția sa preferă să nu se expună public, îi susține în toate proiectele.

„Foarte multă lume întreabă «Da unde-i mama copiilor?». Asta este decizia ei, sa nu apară, însă mereu ne susține', a declarat Pavel, la Pro TV, în urmă cu ceva timp.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, se vor căsători anul acesta

Cei doi îndrăgostiți au dezvăluit la Antena Stars că se vor căsători anul acesta, chiar dacă vor exista în continuare restricții împotriva răspândirii coronavirusului.

„Cert este că ne vom oficializa în adevăratul sens al cuvântului anul ăsta. Ne oficializăm cu tot ce trebuie, dăm cu subsemnatul. Ne căsătorim adică', a dezvăluit Edward Sanda, în emisiunea „Star Matinal'.

Foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete