Mihaela Stan, eliminată de la „Survivor România” 2022. Concurenta a leșinat în aceeași ediție: „Voi pleca de aici recunoscătoare”

Mihaela Stan a fost eliminată de la „Survivor România' 2022 în ediția din 12 aprilie. Concurenta a primit cele mai puține voturi și a părăsit concursul din Republica Dominicană.

Săptămâna aceasta la „Survivor România' 2022 au intrat în cursa pentru eliminare trei concurenți din echipa Vulturilor. Este vorba despre Doru Răduță, Alexandra Duli și Mihaela Stan. Cea din urmă a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor emisiunii și părăsește competiția.

Aceasta a fost luată prin surprindere și, vizil emoționată, și-a luat la revedere de la colegii ei. „Nici nu știu cum să încep. Vreau să le mulțumesc colegilor pentru tot. Sunt niște oameni superbi. Voi pleca de aici recunoscătoare, voi ajunge acasă și voi prețui tot. Sper ca Vulturii să se descurce și fără mine. Nu știu ce să mai zic! Nu mă bucur că plec și că nu voi mai putea avea parte de această experiență', a spus ea.

Înainte de eliminare, după jocul de comunicare din această săptămână, Mihaela Stan a leșinat chiar în fața camerelor de filmat. Alex Delea a prins-o în brațe, iar apoi concurenta a fost preluată de medici. Și-a revenit rapid, a explicat că lipsa hranei o face vulnerabilă.

mihaela-stan-eliminata-survivor-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cine e Mihaela Stan

Mihaela Stan are 21 de ani și este antrenoare de înot. Mihaela a stârnit o reacție puternică printre concurenți în momentul în care a declarat că a venit la Survivor ca să demonstreze că nu este așa greu.

„Motivul pentru care am ajuns în seara aceasta aici este să-i ajut pe colegii mei să câștige cât mai multe probe. Și să demonstrez că «Survivor» nu e așa greu', a spus Mihaela la intrarea în competiție.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete