Alexandru Arșinel a fost internat la cămin. Fiul său face primele declarații: „Nu se mai poate deplasa”

Alexandru Arșinel a fost internat zilele trecute într-un cămin, iar fiul său cel mic a confirmat informația. Actorul are probleme de sănătate și nu se mai poate deplasa.

În vârstă de 83 de ani, Alexandru Arșinel a fost internat de către familie într-un cămin specializat pe probleme locomotoriia. Actorul a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă și a ajuns de mai multe ori la spital.

Cristian Arșinel mărturisește că tatăl său nu se mai poate deplasa, astfel că a decis împreună cu toată familia, dar și cu acordul lui, să-l ducă într-un cămin.

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor', a declarat Cristian Arșinel, pentru impact.ro.

Momentan nu se știe cât timp Alexandru Arșinel va fi la cămin, dar familia își dorește ca acesta să se recupereze.

„Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!', a adăugat Cristian Arșinel pentru sursa mai sus menționată.

Alexandru-Arsinel-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Alexandru Arșinel are probleme de sănătate

Alexandru Arșinel plănuia să mai aibă multe spectacole, să contribuie la diferite proiecte, dar de câteva luni bune se confruntă cu probleme medicale. La sfârșitul anului trecut, când a ajuns iar la spital, el declara: „Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am ales Monza, fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul’.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete