Prințul Harry, acuzat că a „copiat” discursul lui William când s-a adresat Națiunilor Unite

Fanii regali l-au acuzat pe Prințul Harry că a „copiat' discursul Prințului William atunci când a vorbit la Națiunile Unite săptămâna aceasta.

Ducele de Sussex a ținut un discurs emoționant la sediul ONU luni, 18 iulie, când el și Meghan Markle au marcat Ziua Internațională Nelson Mandela. Pe lângă faptul că a vorbit cu pasiune despre fostul lider sud-african, Harry a povestit cum a „căutat alinare” în Africa după moartea mamei sale, prințesa Diana.

„Este locul în care m-am simțit cel mai aproape de mama mea și unde am căutat alinare după moartea ei', a spus el, scrie The Sun.

Ducele a continuat să adauge că Africa a fost locul unde a știut că și-a „găsit sufletul pereche în soția mea”, ceea ce i-a determinat pe fani să facă similitudini cu frazele folosite de ducele de Cambridge într-un discurs de anul trecut.

Prințul William a declarat atunci în fața Adunării Generale a Bisericii Scoției: „A fost aici, în Scoția, în urmă cu 20 de ani, când am întâlnit-o pentru prima dată pe Catherine. Inutil să mai spun că momentul în care îți întâlnești viitoarea soție ocupă un loc foarte special în inima ta.”

La fel ca Harry, el a vorbit și despre pierderea mamei sale, adăugând: „Și în zilele întunecate de durere care au urmat, am găsit alinare și consolare în aer liber în Scoția.”

Frații împărtășesc aceeași experiență a pierderii mamei lor și nu este surprinzător că amândoi fac referire la ea atunci când vorbesc despre cele mai puternice amintiri ale lor.

Dar fanii Casei Regale s-au prins repede, sugerând că formularea lui Harry a fost foarte asemănătoare cu cea a prințului William.

„Prințul Harry tocmai a copiat discursul din 2021 al Prințului William de la Biserica Scoției”, „Știam că am mai auzit asta înainte. Nu este prima dată când îl copiază pe William”, „Nu ai nimic de spus, nu spune, DAR nu copia discursul fratelui tău”, au fost câteva dintre comentariile fanilor de pe Twitter.

În timpul discursului său, Prințul Harry a făcut referire și la o serie de puncte care lipseau din discursul lui Wills din 2021.

Pe lângă faptul că a adus un omagiu moștenirii lui Mandela, el a vorbit despre pericolele schimbărilor climatice, despre pandemia de coronavirus, despre războiul din Ucraina și despre legile privind avortul din SUA.

„Trăim o pandemie care continuă să facă ravagii în comunitățile din toate colțurile lumii. Schimbările climatice care fac ravagii pe planeta noastră, cei mai vulnerabili suferind cel mai mult, cei puțini, care înarmează minciunile și dezinformarea în detrimentul celor mulți și de la războiul oribil din Ucraina până la retrocedarea drepturilor constituționale aici, în Statele Unite. Asistăm la un asalt global asupra democrației și libertății – cauza vieții lui Mandela”, a mai spus Prințul Harry la ONU, mai scrie sursa citată.

Mulți oameni au lăudat momentul.

„Cel mai bun discurs al Prințului Harry de Ziua Mandela, este captivant și motivant pentru africani”, „Ducele de Sussex a făcut o declarație puternică și emoționantă la ONU, astăzi, la New York', „A arătat că este întotdeauna în contact cu oamenii de pe teren pentru a înțelege provocările lor, în special în Africa, îl felicităm pe Prințul Harry și dorim ca toți liderii să ajungă să înțeleagă situația dificilă a Africii”, au fost câteva dintre mesajele apreciative ale internauților.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete