Alexandra Ungureanu, pe mâna medicilor esteticieni: „Săptămâna aceasta am făcut marele pas”

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. De-a lungul timpului, cântăreața a întâmpinat câteva probleme la nivelul tenului din cauza acneei.

Alexandra Ungureanu a urmat lungi tratamente pentru a scăpa de această afecțiune, iar de atunci este extrem de atentă atunci când își alege produsele pentru sănătatea tenului. Cu toate acestea, vedeta a observat câteva imperfecțiuni care cu timpul au devenit din ce în ce mai evidente. Este vorba despre șanțurile nazolabiale, acele linii care pornesc de la colțul nărilor până la colțul buzelor.

„Moștenesc de la tatăl meu aceste linii mai pronunțate. Le am din adolescență, însă, odată cu trecerea timpului, au devenit din ce în ce mai adânci și au ajuns să mă deranjeze, în special atunci când lumina nu pică într-un mod foarte fericit pe fața mea.

Eu nu am mai recurs la nicio intervenție estetică minim-invazivă până acum și mi-a fost teamă să fac acest pas. M-am informat, am căutat în domeniu medici despre care să fiu sigură că sunt foarte pregătiți în acest sens și care lucrează deosebit de fin. Țin foarte mult la naturalețe (…)

Mi-a luat ceva timp până să mă decid, iar săptămâna aceasta am făcut marele pas', a declarat Alexandra Ungureanu, potrivit Libertatea.

Alexandra-Ungureanu1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Frumoasa vedetă a participat împreună cu mama sa la competiția „Asia Express', sezonul 4. Cele două au trecut prin momente extrem de dificile. Cele mai grele au fost, de departe, cele în care au fost nevoite să facă autostopul și să găsească cazare, precum și probele în care aveau foarte mult de mers pe jos.

„Mi-am asumat participarea din toate punctele de vedere. Nu vreau nici să mă justific prea mult pentru comportamentul meu în emisiune, nici să mă scuz în fața celor care comentează diverse, dar mi-am făcut un obicei din a discuta sincer diferite aspecte, așa că o s-o fac și de data asta.


DA – am ales să fac echipă cu mama, DA – am știut că o să fie foarte greu și am știut în ce mă bag , DA – aș lua-o oricând de la capăt. Amândouă am avut curajul ăsta', a declarat la începutul competiției cântăreața.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete