Alexandra Ungureanu, dezvăluiri despre emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Există și niște cifre”

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Discretă din fire, artista își menține viața privată departe de ochii lumii, însă când vine vorba de proiectele personale vorbește pe șleau. La fel s-a întâmplat și când s-a zvonit că ar putea fi una dintre concurenții emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici'.

Alexandra Ungureanu a participat alături de mama sa la emisiunea „Asia Express'. Aceasta recunoaște că este o fire aventurieră și îi place să își testeze limitele. Din această cauză, la un moment dat s-a zvonit că ar pleca în Republica Dominicană pentru a fi unul dintre concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'.

„Nu eu fac emisiunea, că dacă o produceam mă băgam pe mine, pe mama, toate neamurile, cățeii, băgam pe toată lumea acolo. Nu fac eu emisiunea. Știu că s-a zvonit la un moment dat că aș face parte din cast. Au fost niște discuții, dar nu a fost să fie. Oricum, acum, uitându-mă la rezultat, mi se pare atât de greu… foarte greu. Nu ți se pare că este greu să fii acolo și să faci față? Cred că se chinuie oamenii', a declarat Alexandra Ungureanu, potrivit EGO.

Cu toate acestea, pe viitor dacă va exista o astfel de propunere care să se concretizeze, cântăreața nu ar refuza, însă ar cântări foarte mult tot ceea ce presupune această aventură. Alexandra Ungureanu nu s-a sfiit să menționeze și faptul că ar exista negocieri serioase mai ales din punct de vedere financiar.

„Da, sigur. Există și niște negocieri, evident că toată lumea trebuie să fie mulțumită. Există și niște cifre, de ce să nu spunem lucrurilor pe nume. E un efort pe care toată lumea îl face și toată lumea trebuie să fie mulțumită. Dacă ele la masa negocierilor se aranjează, cu mare drag. Doar nu fac de dragul artei, nu mănânc coropișnițe. Zic lucrurilor pe nume, e normal', a mai spus vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete