Marius Moga, din nou tată! Soția lui Bianca Lăpuște a vorbit sincer despre cel de-al doilea copil

Marius Moga și Bianca Lăpuște formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună o fetiță, care a împlinit recent doi ani. 

Sunt fericiți împreună și deja se gândesc serios să-și mărească familia. Invitată în cadrul emisiunii „Vorbește lumea', de la Pro TV, Bianca Lăpuște a povestit în detaliu cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mămică. Mai mult decât atât, ea a dezvăluit că soțul ei, Marius Moga, se pregătește să devină tată pentru a doua oară.

Marius Moga, din nou tată!

Soția lui Marius Moga a recunoscut că se gândește deja la cel de-al doilea copil.

„Vreau să o educ să fie un om frumos, iar în același timp îmi dau seama că mă educ și pe mine. (…) Tăticul este foarte implicat, el este pata aceea de culoare. Când stăteam acasă noi două toată ziua, când venea acasă tati parcă i se lumina toată ziua, era mai fericită decât atunci când mergeam afară. Cu tati inventează jocuri, seara îi citim cărți. Avem un ritual de somn, ea constiențizează că trebuie să adoarmă. Mergem să ne spălăm pe dinți, apoi îi dau laptele, știe că urmează nani. Fiecare ritual o ajută să știe ce urmează. A învățat să vorbească, știe să facă propoziții de câte 3-4 cuvinte. Primul cuvânt pe cuvânt pe care l-a spus a fost tati', a povestit cu sinceritate Bianca Lăpuște, la Pro TV.

„Înseamnă că urmează o fetiță. Așa se zice', a spus imediat Adela Popescu.

„Pe mine nu mă deranjează și așa vreau mai mulți. Nu am zis un număr, dar vrem sigur mai mulți copii, 2-3. Depinde cum vine viața. Nu am plănuit să-l avem pe al doilea în primul an al treilea. Nu îmi fac planuri, am zis sa ne stabilizam cu primul să vedem cum este, și apoi când ne simțim pregătiți vine următorul. Și apoi o să mai vină și altul, am zis că am timp și nu îmi fac planuri', a mai adăugat jurnalista Bianca Lăpuște.

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte s-au căsătorit în luna iulie a anului 2015, la doar un an după ce s-au cunoscut. Marius Moga şi-a făcut publică relaţia cu tânăra în cadrul unei emsiuni „Vocea României', când a anunţat că s-a logodit cu Bianca. Aceasta este 12 ani mai tânără decât soţul ei şi a fost, ani buni, corespondent la Pro TV.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu cei doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

După ce a născut, a stat departe de ochii lumii! Cum arată acum Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete