Laurențiu Reghecampf, mesaj de la Corina Caciuc chiar în ziua aniversării căsătoriei cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan se simte trădată și dezamăgită de Laurențiu Reghecampf, motiv pentru care a renunțat în a-i mai lua apărarea și scoate la iveală detalii neștiute până acum.

Anamaria Prodan susține că în ziua în care și-au reînnoit jurămintele, Corina Caciuc l-ar fi șantajat pe Laurențiu Reghecampf, iar acesta a plecat val vârtej de la petrecere.

„Dacă nu are voie să vină acasă să-și vadă copilul, înseamnă că nu are voie nici telefonul în mână să-l țină. Tot orașul se distrează! Când ajungi așa, mai bine te bagi sub pământ, dispari undeva să nu te vadă nimeni', a spus Anamaria Prodan la Antena Stars, citat de Spynews.

„L-am întrebat de ce a transferat banii copiilor lui și m-a rugat să-l iert și s-a jurat pe copiii lui că a șters tot și că nu-l mai șantajează amanta. (…) Și după ce a făcut nunta a avut mesaj că dacă nu pleacă în 30 de minute, e belea mare.

Oare cu ce te poate șantaja o astfel de femeie ca după nuntă și după ce te iartă de cinci ori familia să dispari fără să mai dai un semn?!', a mai spus femeia de afaceri în interviu.

Anamaria Prodan a declarat în urmă cu ceva timp că tatăl băiatului ei a retras bani din bugetul familiei pentru iubita sa.

„Domnişoara de 29 de ani ne terorizează cu mii de mesaje pe noi toţi de cea mai joasă speţă şi care beneficiază de banii pe care noi i-am muncit toată viaţa şi pe care frumuşel, fără niciun fel de problemă, tu i-ai transferat din conturile noastre direct în conturile domnişoarei'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete