Alessandro Mucea a câștigat „SuperStar România” 2021. Povestea de viață a tânărului care a primit marele premiu în valoare de un milion de lei

Patru concurenți s-au aflat pe 17 decembrie față în față cu cea mai mare provocare a vieții lor și cu dorința de a câștiga titlul de SuperStar și cel mai mare premiu pus la bătaie vreodată, 1 milion de lei. Doar unul dintre ei a plecat acasă cu marele premiu în valoare de un milion de lei, Alessandro Mucea a fost marele câștigător „SuperStar România' 2021.

Alessandro, Alexandru, Maria și Romina și-au depășit toate emoțiile și au urcat pe scenă oferind interpretări care merită reascultate și lăudate. Încurajați de pe scenă de Theo Rose, prezentatoarea show-ului și susținuți de cei patru jurați care le-au fost alături în fiecare etapă a competiției, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carlas Dreams, concurenții au demonstrat că sunt cei mai buni dintre cei mai buni. Cuvântul final i-a aparținut publicului care a avut întreaga putere de vot.

Astfel, clasamentul final a arătat în felul următor: Maria Jugănaru, locul 4, Romina Apostol, locul 3, Alexandru Precup, locul 2. Marele câștigător al serii și al sezonului este Alessandro Mucea. Tânărul de 18 ani a ridicat trofeul deasupra capului și a plecat acasă cu titlul mult visat și cu 1 milion de lei.

Susținut de AMI, interpreta care i-a fost alături pe scenă pentru una dintre cele 3 piese, Alessandro a demonstrat că a scris istorie în aceasă competiție și a încheiat seara victorios. Alessandro este câștigătorul primului sezon al unui show care a ținut publicul în fața ecranelor în această toamnă.

Alessandro-Mucea-castigator-SuperStar-Romania-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Imediat după ce a fost desemnat câștigător, Alessandro Mucea a făcut și câteva declarații. Cu ochii aproape în lacrimi, el a dezvăluit: „Sunt foarte fericit, normal. Le mulțumesc tuturor. Cu ajutorul lor am reușit… Am avut încrederea în mine și lor le datorez totul (n.r. – celor care l-au votat).

Sunt foarte fericit, dar nu pot eu să sar în sus', a spus marele câștigător după ce a primit premiul și trofeul emisiunii „SuperStar România' 2021.

Povestea lui Alessandro Mucea

Câștigătorul „SuperStar România' 2021 are 18 ani și locuiește în localitatea Cotu Vameș, județul Neamț. Conform declarațiilor pe care el le-a făcut la PRO TV, acestuia îi place să se joace cu cuburi rubice și să se plimbe singur prin parc. Spune despre el că e o persoană timidă, mai ales în fața camerelor de filmat. Când era prin clasa a VII-a, Alessandro Mucea a participat la un concurs local de talente. După ce a cântat, cei care au filmat i-au spus că s-a spart obiectivul camerei. Acest lucru l-a marcat pe Alessandro și din acest motiv nu a mai cântat un an, scrie protv.ro.

Alessandro Mucea a fost abandonat de mama lui la vârsta de șase luni și a rămas în grija tatălui. Ulterior, la vârsta de 11 ani a fost îngrijit de unchiul și mătușa lui. „Mama a rămas în Italia și m-a adus în România când a murit tatăl meu și ea a plecat înapoi. Am rămas cu tatăl și cu mama cumnatei mele, iar de la 11 ani m-au luat în grijă fratele și soția lui. Mama s-a întors acum, cu COVID-ul, în țară', a povestit adolescentul, chiar la audițiile „SuperStar România' 2021, transmite Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete