Albert și Charlene de Monaco: a fost dezvăluit divorțul lor secret?

Potrivit revistei germane Bunte, prințul Albert de Monaco și soția sa, prințesa Charlene sunt la un pas de divorț. Toată lumea se întreabă dacă se pregătește un divorț la palatul domnesc din Monaco.

În timp ce prințesa Charlene se află în Africa de Sud de câteva luni din motive medicale, întreaga lume se întreabă despre longevitatea cuplului princiar. Și, dintr-un motiv întemeiat, multe indicii ar sugera că Albert și Charlene din Monaco nu mai sunt cuplul puternic și inseparabil cum era acum câțiva ani. Ba chiar și-ar construi viitorul departe unul de celălalt.

„Lucruri ciudate se întâmplă în Monte-Carlo de peste un an', scrie revista Bunte. De asemenea, aceștia au mai dezvăluit că prințesa Charlene ar căuta un punct de sprijin în Johannesburg, unde își va extinde activitățile profesionale.

Printre altele, o companie aparținând lui Gareth Wittstock, fratele lui Charlene, ar avea ambiția de a-și înființa o parte din activitatea sa în Africa de Sud.

„Prietenul lui Charlene și milionar auto-făcut Colleen Glaeser, în vârstă de 47 de ani, a ajutat la încheierea tranzacției pentru afacere. Sud-africanul o susține pe prințesă în vremuri grele. Confidenții spun că Charlene caută o casă de mult timp. lângă Johannesburg', potrivit sursei mai sus menționate.

Mai mult decât atât, prințesa ar deține un cal pe circuitul ecvestru sud-african, dovadă că soția prințului Albert nu ar avea intenția de a părăsi continentul african, fie că este vorba despre probleme de sănătate sau nu.

Ultima apariție a prințesei în Monaco datează din 27 ianuarie 2021, ziua ceremoniei Sainte-Devote, unde a apărut în compania soțului ei, prințul Albert al II-lea. De atunci, absențele sale repetate, în special în timpul Marelui Premiu de la Monaco din mai, nu au încetat niciodată să fie discutate.

Charlene neagă toate zvonurile despre separare . „Albert este stânca mea și forța mea și fără dragostea și sprijinul său nu aș fi putut să trec prin această perioadă dureroasă', a declarat recent prințesa consoarta la microfonul presei sud-africane News24.

Nu cu mult timp în urmă, Charlene a apărut și ea comunicând prin videoconferință cu copiii ei Jacques și Gabriella, dovadă că, în ciuda distanței, păstrează o legătură puternică cu aceștia.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
[nfeed id="12" title="Libertatea.ro" template="un_articol" posts="1" offset="0"]
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete