Albert Oprea, de la Survivor România, a recunoscut: „Pentru mine e fata perfectă”

Albert Oprea, de la Survivor România, a recunoscut: „Pentru mine e fata perfectă”

Emisiunea Survivor România a ajuns să piardă concurenți din cauza accidentărilor din ultima perioadă. O parte dintre ei au primit un aviz negativ din partea medicilor din Republica Dominicană, astfel au fost nevoiți să părăsească competiția mult mai devreme decât își imaginau.

În locul lor, organizatorii au adus forțe proaspete în ambele echipe, doar că în echipa Războinicilor una dintre concurente l-ar fi cucerit iremediabil pe Albert Oprea. Acesta a recunoscut că o place foarte tare pe Sindy (Szidonia Szasz). Fanii emisiunii au observat aproprierea dintre cei doi și atenția deosebită pe care i-o acordă Albert.

„Sindy pentru mine e fata perfectă, vibe pozitiv, o zăpăcită, țin deja la ea după două zile. Ea îmi spune că îi place de mine pe traseu și m-a cucerit, gata. În primele zile, Sindy părea foarte dezorientată și spunea ea că se simte amețită, fără vlagă, dar astăzi a fost plină de energie, a mers după lemne, după cocos', a declarat Albert la testimoniale.

Atracția dintre cei doi pare să fie reciprocă, tânăra sportivă în vârstă de 26 de ani recunoscând că nu îi este indiferent colegul de echipă. De curând, cei doi au fost văzuți împreună mergând după hrană.

„Am plecat cu Albert să strângem crabi. M-a rugat să-l ajut, i-am arătat locurile, cum să mergă să nu sperie crabul.

Cred că mă place, spune că sunt ca Roxi, la cum vorbesc, cum mă comport, semăn puțin la păr cu ea', a declarat Szidonia Szasz.

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Sindy s-a descris ca fiind o persoană puternică, o adevărată sportivă care va face tot ce îi va sta în putință să își ajute echipa din care va face parte.

„Am ales să particip la «Survivor România» 2021 pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic, cât și psihic.

Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipă'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete