Doliu și durere imensă în sufletul Elenei Lasconi: „Doamne, ai grijă de el!”

Doliu și durere imensă în sufletul Elenei Lasconi: „Doamne, ai grijă de el!”

Când te aștepți mai puțin, dai față în față cu soarta și de cele mai multe ori este extrem de provocator să i te opui. Când firul vieții fiecăruia se termină, rămân în urmă oameni dragi care suferă și își plâng durerea.

La fel s-a întâmplat și în viața Elenei Lasconi care a făcut pe Facebook un anunț trist. Fosta jurnalistă este acum în doliu și suferă din cauza pierderii unui bun prieten din Câmpulung Muscel.

Elena a postat un mesaj care i-a emoționat pe urmăritorii săi. Bărbatul în vârstă de doar 42 de ani a suferit un accident de muncă în urma căruia și-a pierdut viața.

„Dumnezeu mi-a luat astăzi cel mai bun prieten din Câmpulung. Accident de muncă…Drăgoșelu era mereu vesel. Nu am cunoscut un om mai harnic și bun. A fost alături de mine cu toată familia și eu alături cu tot sufletul de ei. Minunea asta de om a intrat în viața și în inima mea cu felul lui unic de a fi.

A intrat și în USR pentru mine ( știu că acum zâmbește știe el…), ne-am bucurat împreună, nu a cerut niciodată nimic, pur și simplu ne-am iubit așa cum nu înțeleg decât cei puțini care au prieteni adevărați.

Drăgoșelu am să te iubesc pentru totdeauna dar îmi lipsești enorm. Mă doare sufletul că ai plecat la doar 42 de ani. Nu mai pot să scriu nimic. Sunt la tine acasă, Tu știi… Te iubesc! Doamne, ai grijă de el!', a fost mesajul Elenei Lasconi pe contul său de Facebook.

Elena Lasconi a devenit în 2020 primarul municipiului Câmpulung Muscel, fiind prima femeie din localitate care ocupă această poziție. Cetățenii orașului o apreciază foarte mult, dovadă fiind și numărul mare de voturi obținut la alegeri. În prezent, fosta jurnalistă este implicată în modernizarea orașului și în toate proiectele destinate dezvoltării acestuia.

Foto: Libertatea, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete