Alain Delon, declarații surprinzătoare: “Voi părăsi lumea fără regrete”

alain delon declarații surprinzătoare

La împlinirea a 60 de carieră, Alain Delon a acordat un interviu de excepție publicației Paris Match și a făcut declarații care au luat prin surprindere pe toată lumea.

Alain Delon este unul dintre cei mai iubiți actori francezi și care se poate lăuda cu o carieră solidă în lumea cinematografiei. La 82 de ani, actorul a acordat un interviu vedetei TV Valérie Trierweiler și a uimit cu afirmațiile sale. Actorul a mărturisit că va părăsi lumea fără regrete și asta pentru că lucrurile s-au schimbat foarte mult, ceea ce îl face să nu își mai găsească locul.

“Viaţa nu-mi mai oferă mare lucru. Am cunoscut tot, am văzut totul. Dar, mai ales, urăsc această epocă, mă face să vomit. Există aceşti oameni pe care îi urăsc. Totul este fals, toată este falsă. Nu mai există respect, nu se mai respectă cuvântul dat. Contează doar banii. Auzi vorbindu-se despre crime pe tot parcursul zilei. Ştiu că voi părăsi această lume fără regrete”, a spus Alain Delon, potrivit mediafax.ro.

În plus, chiar dacă a trecut ceva timp de la moartea actriței Mireille Darc, actorul este în continuare foarte afectat de disparția acesteia, dar și de faptul că o mare parte dintre prietenii acestuia au murit. “Aproape toţi au murit”, a spus Alain Delon.

Alain Delon s-a născut pe 8 noiembrie 1935 și de-a lungul carierei a jucat în foarte multe filme importante, inclusiv  'Laleaua neagră', 'Samuraiul' sau 'Ghepardul'.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Eddie Clark a murit! Ultimul membru original al trupei Motorhead s-a stins din viață la 68 de ani

Ricky Martin şi Jwan Yosef s-au căsătorit! Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată: „Am semnat toate actele!'

Nu a avut mereu o viață ușoară! Magda Catone a făcut declarații neașteptate: „A fost ca o penitență pentru mine, timp de 13 ani'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete