Nu a avut mereu o viață ușoară! Magda Catone a făcut declarații neașteptate: „A fost ca o penitență pentru mine, timp de 13 ani”

Magda Catone este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de teatru și film de la noi. De ceva vreme însă, ea a stat cam departe de lumina reflectoarelor. Puțini știu că actrița nu a avut mereu o viață extraordinară, ba chiar a trecut prin perioade grele până a reușit să-și îndeplinească cel mai mare vis al său.

Invitată în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', de la Antena Stars, în urmă cu câțiva ani,  Magda Catone a povestit cu sinceritate despre perioada lungă și dificilă de timp în care și-a dorit din toată inima să devină mamă.

Magda Catone a făcut declarații neașteptate

Magda Catone consideră că un copil este rodul dragostei și menirea unei femei în viață. Tocmai din acest motiv actrița susține că a simțit o reală povară ani mulți. Actrița a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a aduce pe lume un copil. Acum are un băiat frumos și talentat pe nume Carol Ionescu, care este rodul iubirii ei cu regretatul actor Șerban Ionescu. Tânărul a călcat și el pe urmele părinților lui și a devenit un actor foarte talentat.

„Cred că este menirea femeii să aducă un copil pe lume.  A fost ca o penitență pentru mine, timp de 13 ani. Am făcut și tratamente. În momentul în care am rămas însărcinată am început să merg mai lin în cariera mea. La 4 luni de sarcină m-am oprit, n-am mai jucat. Cred că merită să ai grijă în timpul sarcinii la ce mănânci, la cum trăiești, pentru că o viață întreagă vei avea asta în față', spune Magda Catone în cadrul emisiunii 'Dincolo de aparențe' de la Antena Stars.

 Pentru a vedea mai multe imagini cu Magda Catone și pentru a afla cum arată fiul ei, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete