O recunoști? Cine este cântăreața din imagine?

Ana Baniciu, fiica celebrului cântăreț Mircea Baniciu, este una dintre prezențele discrete și totodată memorabile ale sferei artiștilor din țara noastră.

Ai recunoscut-o? Ana Baniciu este vedeta din imagine!

Recent, cu ocazia celebrării Zilei Copilului, Ana a publicat o fotografie cu ea din copilărie. „La mulți ani, copii mari și mici!

Să nu uitați niciodată de copilul din voi pentru că acolo este esența! ♥️ #1iunie”, a scris artista, în dreptul imaginii.

Ana a ajuns în lumina reflectoarelor prin intermediul serialului „Pariu cu viața” și a continuat să-și clădească un nume în muzică.

Crescută într-o familie de muzicieni, și-a dorit de mică să se remarce în plan artistic – și a reușit, prin talent și muncă.

Vorbind cu Pagina de Psihologie despre rolul numelui „Baniciu” în cariera sa, Ana a mărturisit: „M-a și ajutat, dar m-a și încurcat uneori!

Oamenii care judecă după aparențe au crezut că majoritatea lucrurilor dobândite de mine în ultimii ani sunt datorită numelui.

Din cauza asta, am fost nevoită să muncesc mai mult. Ca să demonstrez că nu numele este cel care m-a ridicat, ci munca mea – depusă de când eram mică!

Mă mândresc cu numele ăsta și respect enorm munca tatălui meu … Încerc să nu stric nimic!”.

Ana Baniciu: „Am învățat să mă autoevaluez”

În continuarea aceluiași interviu, artista a vorbit despre felul în care reușește să depășească momentele dificile.

„Am învățat să mă autoevaluez … să mă cunosc mai bine și să îmi dau seama unde greșesc sau de ce am momente când nu sunt bine!

Cred foarte mult în energii și în Univers. Citesc despre asta. Mă uit la tot felul de documentare și cred că toate momentele astea mai puțin bune sunt parte din drum. Așa că e bine dacă le transformi într-un motiv de evoluție personală.”

Foto: Instagram

Citește și:

A fost în repetate rânduri numită cea mai frumoasă femeie din lume! Cum arată actrița Aishwarya Rai acum?

Fosta iubită a prințului Harry refuză să vorbească despre el și Meghan Markle! „Nu îmi voi exprima nicio opinie pentru că …”

Fostul iubit al Innei va deveni tată! Primele imagini cu partenera managerului însărcinată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete