Adriana Trandafir, singură în cursă la „Asia Express”. Ce s-a întâmplat cu fiica actriței?

Adriana Trandafir, singură în cursă la „Asia Express”. Ce s-a întâmplat cu fiica actriței?

Momente dificile pentru Adriana Trandafir, care a fost nevoită să ia startul singură într-o cursă din cel de-al patrulea sezon al reality-show-ului „Asia Express', care este difuzat la Antena 1.

Fiica îndrăgitei actrițe, Maria Speranța (20 de ani), a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a acuzat unele probleme de sănătate în primele zile ale competiției, astfel că Adriana Trandafir a pornit singură, informează a1.ro.

„Am avut parte de o zi foarte grea, când am început ziua fără Maria Speranța, neștiind nimic de ea. A spus că a luat-o medicul că nu s-a simțit bine și am fost în cea mai cumplită situație din care am îmbătrânit 10 ani. Am plecat în cursă singură', a povestit Adriana Trandafir.

Ca orice părinte, actrița era îngrijorată pentru Maria și tot ceea ce își dorea era ca fiica ei să fie bine și să depășească rapid situația neprevăzută. „A fost foarte greu, dar nu mă plâng pentru că, uite, lucrurile s-au așezat. Maria Speranța a venit la un moment dat în timpul cursei, ceea ce a fost cea mai frumoasă întâlnire', a mai declarat ea pentru sursa citată.

Adriana Trandafir mărturisea înainte de începerea competiției că a fost în dubii dacă să participe sau nu în clipa în care ei și fiicei sale li s-a oferit posibilitatea de a participa la „Asia Express'. Actrița spunea că nu a vrut să ia startul în dificila competiție cu fiica ei deoarece a simțit multă teamă. „Trebuie să recunosc, mi-a fost frică!', spunea concurenta.

În sezonul 4 de „Asia Express' au luat startul nouă echipe. Cursa din acest an, intitulată „Drumul Împăraților', a pornit în Turcia și continuă prin Georgia şi Azerbaidjan, urmând să includă și alte destinații-surpriză.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete