Adriana Trandafir, durerea din spatele zâmbetului ei molipsitor: „A fost bolnavă”

Adriana Trandafir este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. În spatele optimismului său și al zâmbetului neobosit se află o suferință despre care vorbește cu greu.

Adriana Trandafir și-a pierdut mama după o luptă cruntă cu o boală gravă. Surpriza majoră a venit după moartea acesteia când a aflat că a fost adoptată. Cu toate acestea, actrița a declarat într-un interviu că omul care este astăzi este datorită celei pe care a numit-o „mamă' o viață întreagă.

„Măicuţa mea a fost bolnavă şi eu a trebuit să am de toată gospodăria. Era o corvoadă, o nenorocire. Acum îmi dau seama că, de fapt, m-a ajutat foarte mult şi am ajuns la vârsta asta şi poate la înţelepciunea asta şi datorită faptului că am umblat desculţă, că am hoinărit pe câmp, că am mers cu vaca la păscut, că am văzut cum fată o vacă, că am pus pâine în cuptor, că am tăiat singură o găină, că spălam singură la copaie şi făceam săpun', a spus Adriana Trandafir într-un interviu acordat pentru Adevărul

De asemenea, în urmă cu șase ani, actrița a primit un telefon în urma căruia a aflat că mai are trei frați. Femeia care a crescut-o fiind, de fapt, mama sa adoptivă.

„Acum 6 ani, de 8 martie, am aflat că sunt înfiată. Glasul sângelui mi-a spus că aşa este. Dar nu este cutremurător să afli că mai ai trei fraţi. Am privit partea plină a paharului. Mişu, fratele cel mare, m-a sunat: „Sunteţi doamna Adriana, artista de la Bucureşti? Surioară, eu sunt Mişu, fratele tău. Am vrut să te chem la «Surprize, surprize»', a mai spus actrița pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete