Surpriză la „Te cunosc de undeva”! Adriana Trandafir va fi prezentă, dar nu în calitate de concurentă

Actrița Adriana Trandafir este o prezență familiară în emisiunea „Te cunosc de undeva!', de la Antena 1. Aceasta a participat în calitate de concurentă și a realizat câteva momente memorabile. De data aceasta, va reveni într-o altă ipostază.

Adriana Trandafir este una dintre cele mai talentate actrițe din România. Lucrul acesta s-a văzut și s-a simțit din plin și prin participarea artistei în emisiune. În noul sezon, Adriana Trandafir va avea un nou rol, acela de profesor de actorie, ocupat până la ediția a 17-a de Cristi Iacob, care va rămâne ca jurat al emisiunii.

„E o onoare pentru mine şi un cadou de la Dumnezeu acest rol în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva! Mi se pare fascinant că după ce am trăit experienţa acestui show în calitate de concurent, acum am trecut de cealaltă parte a baricadei, unde nu mi-aş fi imaginat niciodată că o să ajung şi de unde se vede şi mai bine frumuseţea acestui show. Eu ştiu cel mai bine cât de greu este, mai ales că am avut ocazia să concurez atât singură, cât şi în cuplu, alături de Romică, aşa că le înţeleg şi mai mult temerile concurenţilor din acest sezon, unul special, dedicat în totalitate duetelor. Toţi îmi sunt foarte dragi şi încerc să îi ajut cât de mult pot, să le dau cât de mult pot din tot ce ştiu eu, pentru ca juriul să aprecieze munca lor!', a declarat actriţa.

Adriana Trandafir: „Cu siguranță le va fi mai ușor!'

Actrița a mărturisit că se va implica total în pregătirea concurenților.

„Îi voi învăţa tot ce ştiu eu, toate secretele, de la cum să urce în lift, până la cum să îşi gestioneze emoţiile, combustia internă şi gândurile. Dacă vor asculta tot ceea ce le spun, cu siguranţă le va fi mai uşor! Chiar dacă din faţa televizorului pare totul uşor, telespectatorii trebuie să ştie câtă muncă există în spatele fiecărui moment de pe scenă', a declarat aceasta.

Adriana Trandafir si Maria SperantaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Simona Halep, decizie neașteptată în privința carierei

Foto: PR, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete