Adriana Iliescu, o mamă mândră. Fiica sa este șefă de promoție: „Nu-mi place să mă laud cu asta”

Adriana Iliescu a devenit celebră după ce a reușit să aducă pe lume un copil la o vârstă când alte femei nici nu mai îndrăznesc să viseze. Pe 16 februarie 2005, cu ajutorul medicului de la maternitatea Panait Sârbu, Bogdan Marinescu, doamna profesor de limba și literatura română a născut-o pe Eliza.

Adriana Iliescu a crescut-o singură pe fetița ei. Deși avea 67 de ani când a devenit mamă, femeia a dovedit că este extrem de puternică și determinată pentru a-i oferi micuței educația și dragostea de care are un copil nevoie. Acum Eliza are 17 ani și a terminat liceul ca șefă de promoție. Cât despre media cu care a terminat liceul, aceasta a mărturisit că nu îi place să se laude, însă a fost destul de mare.

„Nu-mi place să mă laud cu asta! Așa că nu vă voi spune exact media mea generală. Să zicem că e de peste 9.50!', a declarat Eliza pentru impact.ro.

Deși o cunoaște o țară întreagă, Eliza este un copil modest, liniștit cu hobby-uri frumoase, printre care muzica și dansul.

„Nu m-am considerat niciodată, așa cum spuneți dumneavoastră, o mică vedetă. Dimpotrivă am fost și sunt un om normal. Colegii și profesorii mei așa cred că m-au privit. Și eu la fel pe ei, ca pe niște oameni normali. Uneori, însă, am aflat că există și excepții. Nu-mi face nicio plăcere să vorbesc despre asta și vreau ca lumea să mă considere un om normal, așa cum îi văd și eu pe cei din jurul meu', a mai spus tânăra absolventă de liceu pentru sursa citată.

Viitorul său sună promițător, mai ales că după bacalaureat, tânăra își dorește să urmeze cursurile a două facultăți în același timp.

„Nu am luat niciun moment în calcul varianta de a studia în străinătate. Așa că m-am oprit asupra a două variante. Este vorba despre Facultatea de Litere, dar și de cea de Filosofie. Am decis să urmez modelul mamei și cum ea a fost profesoară, asta vreau să fac și eu! Realizez că nu va fi simplu, mai ales că voi încerca să le urmez în paralel, dar îmi doresc să încerc să fac asta! Și să calc pe urmele mamei', a dezvăluit Eliza.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete