Adriana Iliescu, trai dificil. Cum se descurcă cea mai în vârstă mamă din țară cu fiica ei adolescentă?

În urmă cu 16 ani, Adriana Iliescu a devenit celebră după ce a reușit să aducă pe lume un copil, deși avea 67 de ani. 

Cu ajutorul medicului Bogdan Marinescu, Adriana Iliescu a născut la Maternitatea Giulești la 16 februarie 2005. Anii au trecut, iar cele două s-au descurcat de-a lungul timpului cum au putut, acum Eliza fiind o adevărată domnișoară de 16 ani.

Ea învață la un colegiu din București, iar mama sa este foarte fericită, deoarece este un copil bun, silitor, ambițios și cu rezultate pe măsură. Adriana Iliescu a declarat că Eliza este atrasă de lectură, iar planul ei de viitor este să urmeze cursurile a două facultăți și să își facă o carieră în educație, precum mama sa.

„Fetița este acum o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului. Este în clasa a-XI-a, iar anul viitor urmează sa dea Bacalaureatul. Eu sunt bine, mă mai înțeapă genunchii de la reumatism, dar toate trec. Eliza a terminat primul semestru cu media generală zece, sperăm să îl termine și pe acesta tot cu zece, deși a luat un opt la economie. Vrea să facă două facultăți, una de Litere și una de Lectură Comparată.

Își dorește o carieră în învățământ, la fel ca mine. I-am zis că, până la 70 de ani, până iese la pensie, o să schimbe patru meserii', a spus Adriana Iliescu, potrivit Impact.

Deși au întâmpinat numeroase probleme financiare, cele două sunt foarte fericite. Adriana a povestit că nu își permite să îi ofere Elizei tot ceea ce au alte adolescente de vârsta ei și că unele haine le cumpără de la un magazin din cartier, acestea fiind mai ieftine.

„Având în vedere perioada aceasta dificilă, purtăm ce avem pe noi, însă ne bucurăm că suntem bine și sănătoase. Fata are o aplecare spre lectură, cumpără și citește cărți, mai ales din secolul XX.

Îmi place ca fiica mea să fie cochetă, însă nu dăm banii aiurea pe haine, este un magazin în Drumul Taberei, cu hăinuțe la 35-40 de lei.

De exemplu, i-am luat, de 1 Iunie, o fustiță plisată, la vreo 40 de lei, extraordinară', a mai spus ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete