Care e starea de sănătate a lui Jorge, după ce s-a întors în România accidentat de la Survivor 2023: „La spitalul de stat mă duc, mai facem un RMN”

Jorge a apărut luni, 6 februarie, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, după ce în weekend s-a întors în România după eliminarea la Survivor 2023. A fost exclus din competiție pentru că s-a accidentat grav la genunchiul stâng, a fost dus la spital de urgență, iar acum e în recuperare.

Fostul Faimos a explicat că mai mult îl doare eliminarea din concurs decât piciorul. „Cu sănătatea sunt într-un picior, la stângul. Partea emoțională e cea care doare cel mai tare pentru că eu am plecat frustrat și nervos de acolo, neliniștit din cauza faptului că m-am accidentat și eram… Eu chiar mă simțeam bine, mă simțeam ca acasă pentru că de foarte multe ori eu și soția mea am fost în Republica Dominicană și era destinația mea de suflet. Când merg acolo, eu mă simt acasă', a povestit artistul.

„Eram ca un nebun, intram pe traseu, eu nu simțeam foame. Eu am făcut o pregătire de o lună înainte de a pleca la Survivor, am făcut foarte multe antrenamente mentale. Am făcut multe sesiuni cu terapeutul meu, am făcut niște exerciții pe care mi le-a dat. Eu nu am povestit nimănui despre lucrurile astea pentru că am zis că le povestesc când ies. Eram foarte pregătit! Toată lumea îmi spunea că o să ajung în finală', a mai declarat el la Pro TV.

jorge-la-tv-dupa-accidentare-survivor-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Aflat în România deja de câteva zile, după ce s-a întors din Republica Dominicană, Jorge a ajuns și la medic, în România. Merge la un spital de stat, un medic îl are sub observație, după ce s-a accidentat la genunchi. „Da, acum am meniscul. Mâine după-amiază merg la spital, la spitalul de stat mă duc, am acolo un medic care mă vede și o să mai facem un RMN, să vedem exact cum stau lucrurile. Acolo, din RMN-ul pe care l-am făcut în Dominicană arăta clar ruptura de menisc. (…)

Oarecum, de la zi la alta, parcă mă doare mai puțin. Primele două sau trei zile au fost insuportabile', a spus Jorge luni, la Pro TV.

jorge-accidentat-survivor-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Jorge s-a accidentat grav pe traseul de la Survivor 2023 și a fost eliminat din competiție din cauza situației lui medicale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete