Adina Buzatu, radiază de bucurie. Ce se întâmplă în viața creatoarei de modă?

Adina Buzatu este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă pentru bărbați. Aceasta se bucură de un real succes în carieră, dar și în viața personală. Vedeta în vârstă de 45 de ani nu este căsătorită, însă are o fiică pe care o adoră.

Adina Buzatu este mândră de realizările ei de până acum, însă și mai împlinită se simte datorită Sarei, fiica sa. Aceasta nu a stat în ultimii ani alături de mama sa deoarece a plecat în Elveția la studii. În prezent, Adina Buzatu se bucură și de reușitele fiicei sale, astfel că imediat după terminarea studiilor, tânăra a fost recrutată de o mare companie din Marea Britanie.

Cele două au o relație cu adevărat specială, iar Sara îi este recunoscătoare mamei sale pentru toată susținerea pe care i-a arătat-o de-a lungul anilor. În prezent, Sara se află în România și se bucură cu mama sa de vacanță, iar acest lucru este vizibil pe rețelele de socializare unde Adina Buzatu postează imagini cu ele.

Adina-Buzatu-fiicaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Încă de la 24 de ani, frumoasa vedetă a rămas o mamă singură. Pe atunci, Sara avea doar 3 ani, însă acest lucru nu a împiedicat-o să lupte pentru a reuși atât în calitate de părinte, cât și în carieră.

„Fiind mamă tânără, Sara a crescut odată cu mine. Ea muncește de la opt ani și a fost în permanență parte integrantă din procesul decizional. În orice moment, ea a putut înlocui orice persoană din echipă, indiferent că era consilier de imagine, vânzător, casier sau manager. Muncind împreună, am călătorit în permanență pentru comenzile colecțiilor din magazin, am vizitat parteneri externi și asta ne-a oferit enorm de mult timp împreună. Am învățat să îmi păstrez timp pentru mine și pentru ea în fiecare zi. Eu consider că nu există lipsă de timp, ci doar proastă organizare a acestuia', a declarat Adina Buzatu într-un interviu acordat Revistei Avantaje.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete