Sylvester Stallone și Jennifer Flavin divorțează după 25 de ani de căsnicie. Anunțul făcut de actor

Celebrul actor american Sylvester Stallone (76 de ani) și Jennifer Flavin(54 de ani) divorțează după 25 de ani de căsnicie. Despărțirea dintre ei se face „pe cale amiabilă', potrivit actorului, însă gestul făcut de el a uimit pe toată lumea.

Anunțul neașteptat a fost făcut chiar de celebrul actor, la scurt timp după ce au sărbătorit 25 de ani de la căsătorie. „Îmi iubesc familia. Abordăm pe cale amiabilă și privată aceste probleme personale', a spus Stallone într-o declarație pentru CNN. Jennifer Flavin a depus vineri cererea pentru divorț.

Sylvester Stallone’s Wife Jennifer Flavin Files For DivorceSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

„Deși nu vom mai fi căsătoriți, voi prețui mereu relația de peste 30 de ani pe care am împărtășit-o și știu că amândoi suntem dedicați fetelor noastre frumoase', a spus Jennifer Flavin pentru People. „Cer să ni se respecte intimitatea în timp ce mergem mai departe pe cale amiabilă'.

Jennifer Flavin a dezvăluit motivul divorțului

Documentele obținute de publicație afirmă că legătura de căsătorie dintre Sylvester Stallone și Jennifer Flavin este „ruptă iremediabil' și notează că fostul model solicită ca bunurile acumulate în timpul uniunii să fie „distribuite în mod echitabil' între ei. Motivul oficial al divorțului este «nepotrivirea de caracter».

Flavin susține, de asemenea, că soțul său s-a „angajat în disiparea, epuizarea și/sau risipa intenționată a bunurilor conjugale', lucru care, potrivit acesteia, a avut un efect negativ.

Fostul model a cerut să fie „compensată', dar și revenirea la numele său de fată. Flavin a mai spus că dorește, de asemenea, utilizarea exclusivă a casei conjugale din Palm Beach, Florida, în timp ce Stallone locuiește în proprietatea lor din California.

Sylvester Stallone și Jennifer au sărbătorit 25 de ani de căsnicie

La patru zile după ce dosarul lui Flavin a fost făcut public, actorul și-a acoperit un tatuaj de pe umăr cu fața soției sale, gestul lui i-a dezamăgit pe fani și nimeni nu se aștepta ca el să recurgă la așa ceva, având în vedere că au împreună trei copii.

Ulterior, Michelle Bega, un purtător de cuvânt al lui Stallone, a declarat pentru Daily Mail că actorul a dorit inițial să reîmprospăteze tatuajul.

„Domnul. Stallone a intenționat să reîmprospăteze imaginea tatuajului soției sale, Jennifer. Cu toate acestea, rezultatele au fost nesatisfăcătoare și, din păcate, imposibil de reparat', a declarat ea pentru ziar. „Ca urmare, a trebuit să acopere imaginea originală cu un tatuaj al câinelui său de la ‘Rocky, Butkus', a spus Bega.

Vestea tristă a uimit pe toată lumea și nimeni nu se aștepta ca cei doi să-și anunțe divorțul. Pe 30 iulie, cei doi au fost surprinși împreună la ziua de naștere a lui Frank Stallone, fratele actorului, și păreau foarte fericiți împreună. Mai mult, cei doi și-au transmis mesaje emoționante în luna mai când au sărbătorit 25 de ani de căsătorie.

„Nu sunt suficiente cuvinte pentru a descrie ceea ce înseamnă această femeie incredibil de devotată și răbdătoare pentru noi și mi-aș dori doar să mai urmeze alți 25 de ani! Îți mulțumesc, draga mea!', a scris el în descrierea imaginilor în care apare cu Flavin și fiicele lor.

Jennifer i-a răspuns într-un comentariu:„Multumesc, dragostea mea! Te iubesc atât de mult și vom petrece și următorii 25 de ani împreună! Fă-mă să râd și sunt a ta pentru tot restul vieții mele!'.

Cei doi s-au căsătorit în 1997 și formau un cuplu de 30 de ani, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei de 22 de ani. Sylvester Stallone și Jennifer Flavin au trei fiice majore împreună, Scarlet, 20 de ani, Sistine, 24 de ani, și Sophia, 25 de ani.

Foto:Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete