Adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

adevarul despre starea de sanatate a lui mihai constantinescu

adevarul despre starea de sanatate a lui mihai constantinescu

În urmă cu două săptămâni, Mihai Constantinescu a ajuns în stare gravă la spital. Adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu.

Îndrăgitul artist prezenta probleme respiratorii și tensiune oscilantă.

Momentan, Mihai Constantinescu se află în continuare internat în spital, acolo unde urmează un tratament special.

La aflarea veștii că artistul a ajuns din nou pe mâna medicilor, gurile rele s-au grăbit să afirme că Mihai Constantinescu trece prin clipe dramatice.

Cel mai îndrăgit solist al României din anii ’80-’90 a vorbit la “Star Matinal” de la Antena Stars despre problemele sale de sănătate.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a dorit să clarifice lucrurile cu privire la starea sa de sănătate.

“Sunt bine şi o să fiu şi mai bine. Adevărul este că afecţiunea pe care o am necesită un tratament de lungă durată şi trebuie să rămân două săptămâni în spital, und sunt îngrijit extraordinar de bine. Doresc să fie fericiţi cei care ne ascultă şi să aibă o primăvară frumoasă. Când voi pleca de aici voi un om foarte sănătos şi abia aştept să merg să mă plimb prin ţară. Trebuie să termin tratamentul şi apoi totul va fi minunat. Niciun diagnostic din presă nu este adevărat”, a declarat Mihai Constantinescu la Antena Stars.

În trecut, Mihai Constantinescu a fost operat pe inimă la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş în zilele. Medicii l-au diagnosticat cu mai multe afecţiuni cardiace.

 

Iulia Sandu

Foto: facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete