Adevărul despre relația dintre Raluka și Pepe. Sunt sau nu împreună?

Adevărul despre relația dintre Raluka și Pepe. Sunt sau nu împreună?

Raluka este una dintre cele mai bune voci din România, iar fanii săi s-au bucurat să o vadă în numeroase emisiuni de divertisment.

Pe plan profesional se poate declara o femeie împlinită și a câștigat și mai mulți admiratori după ce a participat alături de buna sa prietenă Ana Baniciu în competiția Asia Express de la Antena 1. De asemenea, în prezent cele două formează un duo excepțional la emisiunea „Te cunosc de undeva', de la Antena 1.

Pe plan personal, se pare că Raluka nu are prea mult noroc în dragoste, iar de curând, chiar s-a zvonit că ar avea o relație mai mult decât de colegialitate cu nimeni altul decât Pepe. Pentru că sunt colegi pe platoul emisiunii, cei doi au fost văzuți de mai multe ori împreună, iar fanii au presupus că între ei s-ar fi aprins o flacără a iubirii.

Raluka și Pepe au infirmat acest lucru, ba chiar au mărturisit că între ei nu este mai mult decât o frumoasă prietenie. Raluka a mai avut în trecut o relație cu Ddy Nunes. Relația lor nu a durat foarte mult, motivul fiind necunoscut, însă s-ar părea că talentata artistă și-ar fi dorit să meargă la altar alături de Ddy Nunes, însă nu i s-ar fi împlinit visul.

Mai mult de atât, de-a lungul timpul s-a speculat că Raluka ar avea o relație cu Dj Sava, alături de care a avut numeroase colaborări și apariții. În prezent, cântăreața nu a confirmat că ar fi într-o relație, deși potrivit celor de la spynews.ro, a fost văzută de mai multe ori pe la apartamentul unor persoaneje misterioase.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete