Adevărul despre relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle

Meghan Markle este “trendy”, Kate Middleton este “tradițională”. Stilurile lor vestimentare sunt diferite. În timp ce Middleton are un aspect britanic tradițional, Markle adoptă un stil contemporan, la modă.

Sunt diferite din toate punctele de vedere, dar ambele își trăiesc viețile în lumina reflectoarelor și țin pasul cu tradițiile regale.

De-a lungul timpului au exista o mulțime de zvonuri despre relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle. S-a spus că se urăsc, se ceartă și se contrazic zilnic sau că Meghan a provocat un scandal uriaș în Casa Regală.

În timpul unei vizite la Leicester, acolo unde erau comemorate cele cinci victime ale accidentului de elicopter care s-a prăbușit, luna trecută, lângă Stadionul King Power Stadium, Kate și William au trecut și pe la Universitatea Leicester.

Întrebată despre viitorul bebeluș regal, Kate a declarat: „Da, absolut, sunt foarte încântată de Meghan și noul bebeluș. Este un moment special, iar George, Charlotte și Louis vor avea un văr. Așa că e foarte special'.

Reporterul britanic Katie Nicholl susține că Meghan și Kate au o relație de prietenie: „Kate și Meghan sunt persoane foarte diferite și nu au foarte multe lucruri în comun, însă fac un efort să se înțeleagă. Problemele sunt între frați', a declarat Nicholl.

 

Iulia Sandu

Foto:hepta.ro

 

Vezi si:

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete