Drumurile Prinților Harry și William se despart – Prințul Harry și Meghan Markle pleacă de la Palatul Kensington

Prințul Harry pleacă din Palatul Kensington pentru a începe o nouă viață alături de șoția lui, Meghan Markle.

Prinţul şi soţia sa vor să se mute la începutul anului 2019, înainte de naşterea primului lor copil, aşteptat în primăvară, a anunţat sâmbătă Palatul Kensington.

Motivul? Vrea să scape de viața de lux de la Palatul Regal.

Ducele şi ducesa de Sussex, care se pregătesc pentru naşterea primului lor copil, se vor muta la cabana Frogmore, pe domeniul Windsor, la începutul anului viitor', a precizat Palatul în comunicat.

În prezent, cei doi locuiesc la cabana Nottingham, în incinta Palatului Kensington de la Londra, care este şi reşedinţa oficială a fratelui lui Harry, prinţul William, a soţiei sale Kate şi a celor trei copii, George, Charlotte şi Louis.

“Planul iniţial era ca Harry şi Meghan să se mute din vila de pe domeniul Palatului Kensington într-un dintre apartamentele din clădirea principală. Dar au apărut neînţelegeri între fraţi, iar acum Harry şi Meghan nu vor să mai stea cu William şi Kate. Au nevoie de mai mult loc şi speră că vila Frogmore va fi gata până vor avea copilul”, a declarat un apropiat, conform mirror.co.uk.

Potrivit Daily Mail, Frogmore va suferi renovări de milioane de lire sterline, pentru a transforma casa în una cât mai confortabilă şi primitoare.

Prinţul William şi soţia lui, Ducesa de Cambridge, locuiesc în interiorul Palatului Kensington, unde dispun de o locuinţă cu 21 de dormitoare, care a fost renovată cu 4,5 milioane de lire sterline.

În timp ce Harry se concentrează pe noua lui viață de bărbat însurat, William se pregătește să devină Prințul Țării Galilor, prcizează Daily Mail.

 

Iulia Sandu

Foto:hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati