Adevărul despre relația dintre Elena Chiriac de la „Survivor” și Cucu. „Oamenii nu știu cine e Elena, eu știu”

Cucu de la „Noaptea Târziu' și fost concurent la „Survivor România' 202 a vorbit despre relația secretă pe care a avut-o cu Elena Chiriac, finalista sezonului din 2022, „Survivor'. El a lăudat-o pe vedetă într-un interviu pentru Cancan.

„Cu Elena nu pot să zic că am fost prieten înainte să fie ceva între noi și cumva nici nu s-a terminat prost între noi. (n.r. – Motivul despărțirii) distanța a fost, că ea locuiește în Londra, eu în București și a fost o perioadă mai dificilă, și am zis: Bă, decât să așa, am mai rărit din discuții!. E mișto Elena, dar în același timp suntem oameni și cumva din experiența mea de viață am avut câteva relații, nu foarte multe, dar iau totul ca pe o experiență.

Dacă o să fie vreodată să fim din nou împreună, o să fim, dacă nu, nu! Știi cât hate îmi iau pentru că oamenii știu că a fost ceva între noi?

Îmi scriau oamenii «Bă, vezi că asta nu e de nasul tău, nu se uită la tine, că nu ai atâția bani câți au alții!». „Oamenii o cataloghează pe Elena, ei nu știu cine e Elena, eu știu cine e Elena. Și oamenii cred că e «gold digger-iță» și că urmărește să fie doar cu oameni cu bani, că e frumoasă și că profită de lucrurile astea. Preconcepții! Ea e genul de persoană care dacă vibe-uiește cu cineva, vibe-uiește, dacă nu, nu! Poate să fie ăl mai bogat sau ăl mai sărac!', a dezvăluit Cucu.

elena-chiriac-si-cucu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Chiar la începutul anului, în ianuarie, Cucu s-a dat de gol în emisiunea lui Cătălin Măruță că a avut o relație cu Elena Chiriac. „Aștept să se arate cum sunt ei, de fapt, (n.red. concurenții) momentan sunt niște personaje. Războinicii au preluat gesturi ale foștilor Războinici. Cearta din show a fost mult mai rapidă. Deja s-au făcut mai multe tabere în show. Eu țin cu Elena și cu Rengle. A fost ceva între noi, în privat, s-a terminat, dar am ramas în relații bune’, a declarat el la Pro TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete