Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, despre salariul de la Antena 1: „Ne-am îmbogățit”

Ramona Olaru nu se plânge deloc de salariul pe care îl are la „Neatza cu Răzvan și Dani'. Asistenta TV este mulțumită de banii pe care îi încasează de la Antena 1.

Pentru a ajunge unde și-a dorit, iubita lui Cătălin Cazacu a muncit pe brânci. Deși drumul către succes nu a fost unul ușor, ea nu a renunțat până nu a ajuns unde a visat dintotdeauna.

„În momentul de față, la Neatza suntem într-o mărire continuă a echipei, suntem mulți și tot mai vrem pentru că, știm bine, programul este de patru ore. Dacă suntem plătiți bine? Pot să spun doar că ne-am îmbogățit! Ne-am îmbogățit cu toții. Uită-te la mine, am venit de la țară și acum sunt o lady', a mai spus Ramona pentru CANCAN.

Ramona-Olaru-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Nu uit niciodată de unde am plecat'

Colega lui Răzvan Simion și Dani Oțil are planuri de afaceri și își dorește să aibă și altă sursă de venit pe lângă cea din televiziune.

„Am mers pe principiul «ce n-am avut când am fost mică să dobândesc când sunt mare». Și în continuare fac treaba asta, dar nu uit niciodată de unde am plecat. Ăsta e principiul pe care merg și cred că se vede, eu nu uit niciodată de unde am plecat. Să fiu altfel sau să mă port altfel decât sunt. M-am apucat de niște businessuri micuțe, proprii, niște combinații, ca să se știe, la care adaug puțin din popularitatea mea. Când oamenii spun că nu le place varianta mea, într-un fel, în suflet, m-a deranjat, dar am continuat să fiu aceeași, să nu schimb nimic de la mine, doar ca să plac cumva. Ca să fiu pe placul cuiva. Nu, niciodată. Am mers înainte. Dar nu spun că nu m-au durut unele lucruri', a declarat Ramona Olaru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete