Adevărul despre relația Dianei cu milionarul Dan Șucu. Cum s-au cunoscut, de fapt: „Este o minciună. I s-a întâmplat ceva foarte urât”

Înainte de căsătoria cu Diana Șucu, fostă Lăscărescu, milionarul Dan Șucu a fost căsătorit cu Camelia Șucu. Mulți ani la rând s-a zvonit că pentru Diana omul de afaceri a părăsit-o pe Camelia, însă fosta prezentatoare dezminte totul.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Diana Șucu, care e fostă prezentatoare de televiziune și și are doi băieți cu Dan Șucu, a povestit mai multe detalii despre viața ei, a anunțat și cum i-a venit ideea înființării unei fundații, care ajută copiii bolnavi.

„Unul dintre băieții noștri a avut o problemă de sănătate, care a ținut un an de zile, de la 3 la 4 ani. Din fericire s-a vindecat. El s-a vindecat într-un an de zile, iar noi în trei. Este o boală care omoară părintele. Este o boală autoimună, ține 3 luni, 6 luni sau un an. A debutat în urma unui vaccin.

Acum nici nu se știe de la ce a făcut purpura idiopatică, adică rămâi fără trombocite. Ulterior am cunoscut mulți părinți care nici nu știau că trec prin așa ceva. Semnele sunt foarte clare: vânătăi de la genunchi în jos, unde zona este foarte vascularizată'.

diana-sucu-si-dan-sucu-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În același interviu, ea a dezmințit zvonurile care au apărut acum mulți ani în urmă. Se zicea că Dan Șucu a divorțat de Camelia Șucu pentru Diana, actuala soție. Ea a spus acum că nu e adevărat, milionarul a mai avut o relație cu o femeie înainte să o cunoască pe ea.

„Simt nevoia să fac lumină, dintr-un punct de vedere. La un moment dat s-a rostogolit povestea asta cum Diana Lăscărescu l-a întâlnit pe Dan Șucu, imediat după ce a divorțat. Este o minciună. Dan s-a despărțit, a luat decizia asta în decembrie 2003, după ce i s-a întâmplat ceva extrem de urât.

În ianuarie s-a întors în România din Austria. Viața a continuat un an și jumătate. El a avut o altă relație cu o doamnă, o femeie serioasă. Soțul meu nu este un aventurier, este un om serios. Eu l-am cunoscut pe Dan la un an și jumătate după ce el a avut o viață lângă doamna respectivă, care are o fetiță, prietenă cu fetele soțului meu', a mai zis ea la Pro TV.

Dan Șucu mai are două fete din căsnicia cu Camelia Șucu, Ioana și Cristina.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete