Adevăr sau provocare cu Oana Lis! Moment de sinceritate: ”Nu prea muncesc, la mine e mereu weekend!”

Se poate spune despre Oana Lis că este unul dintre cele mai cunoscute personaje din lumea mondenă, mai ales de când s-a măritat cu Viorel Lis. Chiar dacă de-a lungul timpului, în presă au apărut tot felul de comentarii răutăcioase la adresa ei, se pare că pe Oana nu a afectat-o nimic și și-a păstrat simțul umorului.

Adevăr sau provocare cu Oana Lis!

În cadrul unui interviu, Oana Lis a acceptat propunerea de a răspunde cu sinceritate unui set de întrebări de tipul „Adevăr sau provocare'. Cu zâmbetul pe buze, blonda chiar s-a distrat și a răspuns deschis tututor întrebărilor.

„Ce ți-ar plăcea să faci dacă nu ai fi nevoită să muncești? Păi nu prea muncesc, nu mi se potrivește întrebarea. La mine e mereu weekend. Hai să răspund ce muncă mi-ar plăcea să fac, nu? Mi-ar plăcea să lucrez cu publicul,' a spus Oana Lis, în cadrul unui interviu acordat, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

O altă întrebare despre ce înseamnă statutul de „vedetă' a făcut-o să zâmbească pe soția lui Viorel Lis.

„Ce ai tu nu și nu au alte vedete? Păi în primul rând nu sunt vedete, sunt doar o persoană mai cunoscută decât altele de la mine din bloc, ca să zic așa. Dar mai e vedetă la mine în bloc Viorel Lis. Nu sunt vedetă, sunt o persoană pe care o cunoaște mai multă lume, comparativ cu un om normal. Cred că ce am spre deosebire de alte persoane care apar la televizor, ca să zic așa, este că eu sunt mult mai deschisă și spun lucrurilor pe nume. Sunt multe persoane care se dau ceea ce nu sunt,' a mai spus Oana Lis.

Oana și fostul primar, Viorel Lis, s-au căsătorit în vara anului 2011, însă cei doi și-au început relația cu mult timp înainte de căsătorie.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum a slăbit Oana Lis 20 de kilograme în doar 4 luni. A dezvăluit ce dietă a ținut

Oana Lis a spus adevărul! De ce nu vrea soțul ei, Viorel, să-i dăruiască un copil?

A slăbit 20 de kilograme, apoi s-a îngrășat din nou! De ce nu reușește Oana Lis să-și mențină greutatea: „Aseară, am mâncat…'

Oana Lis, declarație surprinzătoare: „Sunt gravidă. O să avem un copil pe care o să îl cheme Lis'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete