Adelina Pestrițu are probleme cu sarcina: „Stările de rău și-au făcut apariția. Aveam săptămâni în care nu puteam să ies din casă”

Cu toate că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, se pare că totuși Adelina Pestrițu a trecut prin momente grele de când a rămas însărcinată. Chiar din prima lună, bruneta a avut probleme și nu s-a simțit prea bine.

Adelina Pestrițu a mărturisit că viața ei s-a schimbat complet, de când poartă un bebeluș în pântec și trece prin tot felul de stări emoționale diverse. Are pofte, dar se confruntă chiar și cu atacuri de panică.

„Reacțiile aferente, grețurile și stările de rău și-au făcut apariția. Dintr-o dată. Nu știam cât mă vor ține și cât de intense vor fi. Le aveam mai accentuate în prima parte a zilei, imediat cum mă trezeam, urmând să-mi revin cât de cât, dar nu complet, până seara. Am avut momente în care n-am suportat parfumurile după care eu eram înnebunită înainte. Virgil nici nu a stat prea mult pe gânduri şi a renunţat de bunăvoie la parfum', a mărturisit Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu are probleme cu sarcina

Cu toate că era obișnuită să petreacă mult timp în bucătărie, mirosul de mâncare nu-i făcea prea bine. Timp de trei luni a mâncat doar avocado, ardei gras, murături şi zeamă de varză murată.

„Aveam săptămâni în care nu puteam să ies din casă pentru că nu ştiam unde mă vor duce stările de rău', a mai spus Adelina Pestriţu, conform edamagazine.ro.

Chiar dacă nu s-a simțit prea bine, bruneta a avut sprijin din partea iubitului său, Virgil Steblea „Mi-aş dori să-l auziţi când pune zece întrebări una după alta în doar câteva secunde. Uneori exagerează cu: „ai mâncat?', „te-ai îmbrăcat bine?', „dar nu mai sta atât în picioare', „eşti odihnită?''.

Mai mult decât atât, Adelina Pestriţu a fost cerută în căsătorie la malul mării.

„M-a cerut în căsătorie. Într-o zi mai spre seară aşa. Stăteam noi aşa şi îl aud: auzi, ia ceva pe tine şi hai să ne plimbăm. Vreau să mergem până la mare. Am zis să ne plimbăm pe plajă. L-am văzut că se pune în genunchi, a scos inelul şi îj văd că se împleticeşte repede: vrei să fii soţia mea? Mai aveam puţin şi îl întrebam ce a zis. Vizibil emoţionantă am avut o criză de râs de fericire. L-am ajutat să îmi pună inelul pe deget şi i-am dat răspunsul aşteptat: DA', a mai povestit Adelina.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Adelina Pestrițu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Ce face Adelina Pestrițu după ce a anunțat că este însărcinată în trei luni?

Adelina Pestrițu a dat vestea cea mare. Vedeta este însărcinată în luna a treia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete