Adelina Pestrițu, infectată cu noul coronavirus: „Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei”

Marți, 1 septembrie, aproape de miezul nopții, Adelina Pestrițu (33 de ani) a confirmat în mediul online că este infectată cu noul coronavirus.

Adelina Pestrițu, infectată cu noul coronavirus: „Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei”

„Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar, după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros.

Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aștept să fiu internată. Cei din familia mea vor fi testați, respectiv Zeni, bunicii.

Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent”, a spus Adelina în mediul online, potrivit Click!.

„Nu am știut că persoana respectivă este infectată cu Covid. Eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros.

Am mâncat o ciocolată și simțeam că mănânc hârtie. Starea mea de sănătate este deocamdată bună. Asta e. Nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră.

Vreau să vă mai spun un lucru. Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar am încredere că totul va fi bine”, a mai mărturisit vedeta, potrivit aceleiași surse.

De curând, Adelina și soțul ei, Virgil Șteblea, au achiziționat o nouă locuință. Perechea și fiica lor, Zenaida Maria (2 ani), se vor muta curând în noua casă.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce familie frumoasă are Cristi Chivu! Cu cine seamănă fiicele fostului fotbalist? Ce mari au crescut Natalia și Anastasia!

Cine este și cu ce se ocupă partenera de viață a lui Tudor Chirilă? O ține departe de privirile curioșilor

De mai bine de 30 de ani, Nico iubește același bărbat! Cine este soțul îndrăgitei artiste?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete