Adela Popescu și Radu Vâlcan, părinți pentru a treia oară

Adela Popescu, Radu Vâlcan și fiii lor

Adela Popescu este pusă pe fapte mari în noul an. Activă pe rețelele de socializare, prezentatoarea de la emisiunea „Vorbește lumea' își ține la curent fanii cu toate evenimentele importante din viața ei și a familiei.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi au reușit să-și contruiască o familie frumoasă, mai ales după venirea celor doi băieți, Alexandru și Andrei. Când a rămas însărcinată cu cel de-al doilea băiat, cei doi au declarat că nu se vor lăsa până nu vor avea și o fetiță.

„Ne-am întâlnit într-un moment foarte bun, amândoi ne doream o familie, eram pregătiți pentru a face acest pas. Și, pe lângă asta, când ai un scop comun, indiferent care ar fi (să termini un proiect, să ai o familie), și ambii parteneri își doresc aceleași lucruri, nu are cum să nu iasă. Ăsta e combustibilul care ne ajută să ne îndeplinim scopul: să avem o familie frumoasă, să păstrăm ce e frumos între noi, să ne creștem copiii cât mai bine și mai echilibrat', a declarat Adela Popescu.

Chiar dacă cei doi copii le ocupă o mare parte din timp, Adela și Radu sunt implicați și în numeroase proiecte ce le aduc venituri consistente. Cele două vedete par a fi găsit secretul echilibrului în viață, tocmai din acest motiv, o postare recentă le-a stârnit curiozitatea fanilor. Adela Popescu se pregătește să devină mamă a fetiței mult dorite?

Aceasta a fost întrebarea admiratorilor după ce la una dintre postările Adelei, mama lui Radu Vâlcan le-a urat de sărbători toate cele bune și „să vină barza'.

„Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi. Să aveți liniști și pace, respect, răbdare și multă dragoste. Să vă bucurați de tot ce v-a dat Dumnezeu. Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți cinci sănătoși cu multă dragoste. La mulți ani! Mamaia Ilonka.'

Îndrăgita prezentatoare a confirmat în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea' ceea ce părea a fi doar un zvon.

„Vom mai avea un nepoțel. Adică sunt însărcinată. Eram chiar la emisiune și producătoarea mi-a zis: «Ade, ești gravidă. Ai ceva aparte». Am mai primit trei mesaje de la prietene bune care mi-au zis că m-au visat însărcinată. Am zis să fac un test. Noi ne doream acest copil. N-am programat, dar ne-am dorit acest copil. E ceva ce nu pot să explic. Ne împlinește viața de familie', a spus Adela Popescu.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete