Cu cine și-a petrecut Oana Roman onomastica. ”Singurul cadou…”

Cu cine și-a petrecut Oana Roman onomastica. ”Singurul cadou…”

Sfârșitul anului 2020 a însemnat pentru Oana Roman un nou început. Însă acest început a fost unul trist dacă ne gândim la încercările prin care trece vedeta. În primul rând, plecarea lui Marius Elisei de acasă, pierderea afacerii în care credea foarte mult și mai ales înrăutățirea stării de sănătate a mamei ei care va trebui să ajungă din nou pe mâna medicilor.

Sărbătoarea Sfântului Ioan Botezătorul a fost o zi ca oricare alta pentru ea, însă fosta prezentatoare le-a spus fanilor ei de pe rețelele de socializare cine a reușit să-i aline sufletul în această zi.

Vedeta a fost copleșită de mesajele frumoase și care mai de care mai emoționante primite de la apropiați, dar și de la urmăritorii ei. Mai mult de atât, fiica ei, Isabela i-a fost alături și i-a înseninat ziua cu inocența și iubirea ei necondiționată.

„Astăzi, am simțit că este ziua mea doar prin prisma mesajelor primite de la fani, prieteni și cunoscuți. A fost o zi normală, am avut foarte multe drumuri de făcut, facturi de plătit, treburi de rezolvat. Nu m-am organizat să petrec de nici un fel. Sunt acasă cu fiica mea și ne bucurăm una de alta. Singurul cadou primit azi a constat în urările de la voi. Și îmbrățișarea și iubirea Isei. Nu e puțin deloc!', a spus Oana Roman, într-un video pe Instagram Stories.

Noul proiect al Oanei va începe pe data de 14 ianuarie, unde va putea fi urmărită alături de fetița ei în cadrul emisiunii „Mămici de pitici cu lipici'.

(…). Din 14 ianuarie, ne vedem la ora 21:00 pe Antena Stars la emisiunea «Mămici de pitici cu lipici». De abia aștept să vă arăt cum e viața noastră. Vă puup. #tv #showtv #antenastars #oanaroman', a scris fosta parteneră a lui Marius Elisei într-o postare pe Instagram.

Femeie puternică, cu inima zdrobită, Oana Roman găsește totuși puterea de a se ocupa de mama sa care nu s-a simțit bine deloc înainte de Crăciun. Mioara Roman are nevoie de noi investigații, din cauza antecedentelor medicale.

„Mama nu a fost bine, înainte de Crăciun, deloc. Am fost cu ea la spital. A fost complicat. Continuă să fie complicat. De abia acum va face analizele, pentru că am așteptat să treacă Sărbătorile. O să o internez miercuri două zile ca să își facă investigațiile posibile, să vedem cum se va derula totul în continuare. A fost mai ok, mai stabilă de Crăciun', a declarat Oana Roman, la Antena Stars.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro