Oana Sârbu, în doliu de Sărbători: „Dacă aveai încă un pic de răbdare…”

Oana Sârbu este în doliu de Sărbători. Frumoasa actriță și-a pierdut chiar în prag de sărbători cea mai iubită persoană. Romulus Sârbu, tatăl Oanei, a încetat din viață chiar înainte de Crăciun, iar acum iubita artistă s-a adunat și a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

Romulus Sârbu avea 86 de ani și timp de 50 de ani și-a construit o frumoasă carieră în domeniul pantomimei. Copiii săi, Oana și Mihai-Mădălin, i-au moștenit talentul și au reușit să se facă remarcați în lumea artistică din România.

Dacă în 2020 restricțiile au fost mult mai dure din cauza pandemiei, anul acesta Romulus Sârbu a urcat din nou pe scenă alături de fiica sa la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase'. Cei doi au făcut parte din spectacolul „Galele Savoy' și s-au bucurat de ropote de aplauze din partea celor prezenți.

Din nefericire, ultimii doi ani au fost extrem de grei pentru Oana Sârbu. Mama sa, bolnavă grav, a încetat din viață în luna august 2020. Dispariția acesteia a fost o pierderea enormă pentru familia Sârbu, în special din cauza relației deosebite pe care au avut-o de-a lungul anilor. Actrița a oferit câteva declarații emoționante despre cea care i-a dat viața, dar și despre modul în care comunicarea cu ea se face chiar și dincolo de moarte.

„O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani. Eu nu pot să vorbesc despre mama. O văd în fața mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei. Am și eu acasă câteva haine de-ale ei. O văd și în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea', a povestit Oana, extrem de emoționată, la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Din nefericire, Sărbătorile 2021 acestea sunt umbrite de pierderea tatălui lor. În doar doi an, Oana Sârbu și fratele ei și-au pierdut ambii părinți. Actrița a postat la câteva zile un mesaj cutremurător în care a anunțat decesul tatălui ei.

„Te iubesc, poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții și trăiri! Toată lumea te iubește. Dacă aveai încă un pic de răbdare, Al decorase brăduțul într-un fel care ți-ar fi plăcut tare…', a scris pe pagina sa de Facebook îndrăgita artistă.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete