Adela Popescu și-a surprins fanii. Cum arată fără pic de machiaj vedeta ProTv?

Adela Popescu

Fie că vorbim despre vedete internaționale sau despre cele din showbiz-ul autohton, de fiecare dată când apar în fața publicului, acestea afișează un look strălucitor.

Dar, nu de puține ori s-a întâmplat ca imaginea starurilor să fie afectată după ce au fost surprinse complet nemachiate. Nu este, însă, și cazul Adelei Popescu, care, la cei 34 de ani, și-a încântat fanii cu o fotografie publicată pe contul personal de Instagram în care apare alături de soțul ei, Radu Vâlcan.

Însărcinată cu cel de-al treilea copil, vedeta ProTv afișează o frumusețe naturală, care se poate vedea cu ochiul liber chiar și fără ajutorul machiajului.Admiratorii săi au remarcat faptul că Adela arată la fel de bine fără pic de machiaj, nu doar atunci când este aranjată din cale afară pentru diverse apariții publice.

Avantaje Martie 2021

În același timp, urmăritorii Adelei Popescu au remarcat cu această ocazie cât de bine seamănă ea și Radu în ceea ce privește tenul, unul perfect, lipsit de imperfecțiuni. De asemenea, ei i-au felicitat pe cei doi și pentru familia frumoasă pe care o au, spunându-le că se potrivesc de minune.

„Wow 😮 ce semănați ❤ / Adevărat! Sunteți prefecți! 👏 / Semănați atât de mult ❤ / Sunteți frumoși și vă potriviți de minune!😀 / 😍 Naturali / Doi oameni frumoși, o familie minunată! ❤👏🍀👍🌹 / 🔥❤ Să fiți fericiți / Frumoșilor❤', sunt doar câteva dintre numeroasele comentarii pe care le-au făcut fanii la postarea de pe Instagram a Adelei Popescu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete