Adela Popescu, primele declarații despre revenirea la „Vorbește lumea”: „Aștept noi provocări”

Adela Popescu a renunțat la proiectul „Vorbește lumea', de la Pro TV, după s-a aflat că prezintă emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici', care a și ajuns la final. Acum, într-un interviu pentru playtech.ro, ea a vorbit despre revenirea la show-ul pe care l-a moderat ani de zile.

Acum, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu prezintă „Vorbește lumea', iar Adela Popescu nu știe încă dacă o să revină la acest proiect de televiziune.

„Deci dorința mea acum este să dorm bine, să stau pe canapea, să mă odihnesc și apoi să iau o decizie. Deci nu spun că mă întorc, nici că nu mă întorc', a declarat Adela Popescu.

„Cel mai probabil nu mă voi întoarce, nu știu sigur. Formula de acum este minunată, ei se înțeleg excelent și e totul perfect. Nu cred, nu știu, aștept noi provocări', a mai zis ea pentru playtech.ro.

adela-popescu-revenire-vorbeste-lumea-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Nu mai prezintă „Vorbește lumea' din toamna lui 2022

În septembrie 2022 s-a aflat că Lili Sandu este noua prezentatoare de la „Vorbește lumea’, emisiunea difuzată la PRO TV. După ce Adela Popescu a plecat la filmări pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’, Shurubel și Bogdan Ciudoiu aveau nevoie de o colegă nouă.

Andreea Caranda, producătorul executiv al emisiunii declara la vremea respectivă: „Nici nu-mi vine să cred că spun asta, dar vara s-a încheiat! Iată că am ajuns la capătul edițiilor noastre speciale și ne bucurăm din suflet că oamenii ne-au fost aproape și am ținut împreună vara pe val. Cosmina, Majda și Emily au făcut o echipă frumoasă, iar cei de acasă au simțit energia lor, așa că le mulțumesc pentru toată deschiderea și implicarea pe care au arătat-o. De luni… începem un nou sezon: fresh, încărcat de energie, informații și invitați ce nu trebuie ratați! Băieții, Shurubel și Bogdan, revin din vacanță cu forțe proaspete și… vor avea o mare surpriză: o nouă colegă! Așa că nu uitați, luni, de la 10:30, Vorbește Lumea că ne revedem cu o super formulă!’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete