Adela Popescu nu a renuțat la actorie: „Am jucat în piese de teatru și sunt în discuții acum pentru un rol”

Prezentatoarea de televiziune, cântăreața și actrița Adela Popescu (33 de ani) este o femeie împlinită!

Are o carieră de succes, o familie frumoasă, un soț iubitor și doi copii adorabili. De câțiva ani buni, Adela trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul și omul de televiziune Radu Vâlcan (42 de ani).

Adela și Radu și-au oficializat relația în anul 2015. Primul fiu al cuplului, Alexandru, s-a născut în iunie 2016, iar cel de-al doilea, Andrei, în decembrie 2018.

Adela Popescu nu a renuțat la actorie: „Am jucat în piese de teatru și sunt în discuții acum pentru un rol”

Adela și-a făcut debutul pe micul ecran într-un serial și, pentru Libertatea, mărturisește că actoria rămâne o mare dragoste a sa.

„Au existat două propuneri în ultimii doi ani pentru a juca în seriale, însă nu s-au putut concretiza.

Programul meu nu îmi permitea să fac și emisiunea și serialele, mai ales că îmi doresc foarte mult să îmi petrec cât mai mult timp alături de copii.

Dar, în schimb, am jucat în piese de teatru și sunt în discuții acum pentru un rol într-un film de lung metraj care ar trebui să se filmeze în toamnă. Însă nu am toate detaliile și nici nu știu daca se face, dar da, sunt niște discuții.”

„Pentru a face muzică așa cum se face, e nevoie să pleci mult de acasă”

Nici la muzică nu a renunțat complet. „În fiecare zi îmi imaginez cum o să sun eu un producător muzical și o să îi cer exact piesa aceea, pentru că am în cap exact ce muzică îmi place să ascult și să cânt, dar parcă ceva mă oprește de fiecare dată.

Cred că există un timp pentru toate, dar cred și că într-adevăr nu aș fi putut face față. Și nici acum nu e prea simplu, pentru că cel mic abia are un an și nu pot să îl abandonez încă.

Și, pentru a face muzică așa cum se face, e nevoie să pleci mult de acasă, o piesă degeaba o scoți și are succes dacă nu o și cânți, prin țară, la concerte, pentru că nu se bucură oamenii de ea și de energia ta.

Așa că nu este momentul acela, dar, dacă voi auzi o piesă așa pentru sufletul meu cu siguranță o voi înregistra. Altfel, cântăm toată ziua prin casă, adormim copiii, la duș, ce să zic – muzica e muzică.”

Foto: Instagram

Citește și:

Irina Shayk, declarații în premieră despre relația cu Bradley Cooper: Doi oameni grozavi pot să nu formeze un cuplu la fel de grozav

Probleme de sănătate pentru copiii Ancăi Serea: Febră, dureri mari musculare, apetit scăzut, dureri de cap

De mai bine de 12 ani, Thalia suferă din cauza acestei boli: Mă trezesc zi de zi cu dureri în întreg corpul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete