Adela Popescu, mesaj haios în mediul online după ce a rămas singură cu fiii ei acasă

Adela Popescu (33 de ani) și Radu Vâlcan (42 de ani) au fost recent în prima lor vacanță fără copii, în Dubai.

După întoarcere, prezentatorul de televiziune a plecat în Republica Dominicană unde filmează cel de-al șaselea sezon al emisiunii Insula Iubirii, difuzat de Antena 1.

Adela Popescu, mesaj haios în mediul online după ce a rămas singură cu fiii ei acasă

Între timp, Adela este acasă cu fiii cuplului, Alexandru și Andrei.

Pe contul personal de Instagram, în dreptul unei fotografii cu mezinul, Adela le-a spus mămicilor aflate în situația ei la ce să se gândească.

„Când te panichează gândul că nu știi cum te vei descurca cu doi copii mici în casă, plini de energie, și cu tatăl lor plecat departe, încearcă să îți imaginezi cum mă descurc eu cu doi copii mici în casă, plini de energie, cu tatăl lor plecat departe și cu recomandare fermă de REPAUS VOCAL  #CaLaNebuni, a scris Adela Popescu, în mediul online.

Adela și Radu s-au căsătorit în anul 2015. Primul fiu al perechii, Alexandru, s-a născut în iunie 2016, iar cel de-al doilea, Andrei, în decembrie 2018.

Prima vacanță fără copii

Recent, cuplul s-a întors din Dubai. Pe blogul personal, prezentatoarea de televiziune a povestit experiența. „Mă bucur că am avut curajul să plecăm singuri.

Am povestit la nesfârșit, am râs, am dormit ore multe, și culmea, nu am vorbit, așa cum credeam, prea mult despre copii. Am reușit să ne detașăm și ah, cât de bine a fost!”

Inițial voiau să viziteze Roma

Inițial, Adela și Radu își doreau să viziteze Roma pentru a aniversa ziua de naștere a prezentatorului de televiziune.

„Cu câteva zile înainte de plecare au apărut primele cazuri de coronavirus la Roma, așa că am decis să stăm cuminței acasă, fiind convinși că Fontana di Trevi sigur sigur nu pleacă de-acolo”, scrie Adela, în online.

„Cu toate astea, pentru că ne înmugurise ideea de a pleca de acasă, am hotărât să plecăm totuți în Dubai, o destinație sigură.”

Foto: Instagram / Unica.ro

Citește și:

Fosta soție a actorului Channing Tatum, mamă pentru a doua oară la un an și jumătate de la divorț

Fosta soție a lui Tom Cruise, despre creșterea fiicei lor pe cont propriu: „Eram urmărite intens”

Kate Beckinsale, experiență traumatizantă cu regizorul Harvey Weinstein: „Habar nu aveam despre ce vorbea și am început să tremur”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete