Fosta soție a lui Tom Cruise, despre creșterea fiicei lor pe cont propriu: „Eram urmărite intens”

Katie Holmes și fiica ei SuriSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Recent, într-un interviu oferit revistei InStyle, actrița Katie Holmes (41 de ani) vorbește deschis despre cât de grei au fost primii ani de viață ai fiicei sale Suri (14 ani), după divorțul de tatăl ei, actorul Tom Cruise (57 de ani).

„Acea perioadă a fost intensă. Primeam foarte multă atenție și, pe deasupra, mai aveam și un copil mic”, își amintește actrița, despre perioada de după separarea de Tom Cruise.

„Eu și Suri am avut câteva momente haioase în public.”

Fiind un divorț public, actrița mărturisește că i-a fost greu să se bucure de intimitate, dar și de a fi părinte în timpul în care era înconjurată de camerele de filmat și fotografiat.

Cu toate acestea, își amintește un moment în care un străin a făcut un gest care a impresionat-o.

„Suri avea 6 sau 7 ani și își petrecea noaptea la o prietenă în timp ce eu eram invitată la o reprezentație de balet.

La 22:00 am primit un telefon: «Mami, poți veni să mă iei?». Așadar, am luat un taxi pentru a merge să o iau”, spune actrița.

„Era epuizată. A adormit în drum spre casă, iar, când am parcat în fața casei, șoferul a deschis ușa și m-a ajutat să o duc în clădire fără să o trezesc. A fost atât de drăguț din partea lui.”

Fosta soție a lui Tom Cruise, despre creșterea fiicei lor pe cont propriu: „Eram urmărite intens”

Katie Holmes și Tom Cruise au fost căsătoriți între anii 2006 și 2012. Din moment ce fiica lor a fost crescută în mare doar de Katie, actrița speră să fi educat-o drept o tânără independentă care este „puternică și încrezătoare”.

„O iubesc atât de mult”, mai spune actrița. „Obiectivul meu a fost acela de a o crește să fie sigură pe sine. Să mă asigur că este 100% ea și puternică, încrezătoare și capabilă.

Este foarte puternică. Dintotdeauna a avut o personalitate puternică. Începea o activitate și muncea din greu pentru a deveni foarte bună.

Apoi zicea: «Ok, acum voi încerca altceva». Este foarte focusată și muncește din greu.”

Actrița continuă prin a menționa cât de greu i-a fost să-și crească fiica fără a fi nevoite să stea în casă zile întregi.

„Eram urmărite intens când era mică. Pur și simplu o voiam afară, așa că ne plimbam în căutarea parcurilor la 6 dimineața când nimeni nu ne vedea.

Dar este un videoclip în care o țin brațe, avea doi ani atunci, și începe să le facă cu mâna cameramanilor. Este specială.”

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Kate Beckinsale, experiență traumatizantă cu regizorul Harvey Weinstein: „Habar nu aveam despre ce vorbea și am început să tremur”

Diana Bart, însărcinată pentru a doua oară! Prezentatoarea a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

Fosta soție a actorului Channing Tatum, mamă pentru a doua oară la un an și jumătate de la divorț

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete