Adela Popescu, la mare pentru prima oară cu cei trei băieți: „Nu se mai putea și…”

Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară pe 11 iulie. Soția lui Radu Vâlcan a optat și de data aceasta tot pentru naștere naturală. Deși are experiență, fiecare început este diferit, astfel că primele zile cu noul membru al familie au fost pline de provocări.

Adela Popescu a reușit să găsească un echilibru perfect între a fi mămică de toddleri și mămică de nou-născut. Motiv pentru care și-a luat inima în dinți și împreună cu soțul ei și cei trei băieți au plecat în prima lor vacanță pe litoralul românesc.

Chiar dacă Adrian, mezinul familiei, are doar o lună, frumoasa vedetă se bucură de tot ce îi oferă această primă perioadă de maternitate, mizând pe faptul că alăptarea și aerosolii îi vor benefici micuțului.

„Ne-am făcut curaj că nu se mai putea și am pornit spre mare. Am folosit drept pretext aniversarea de o lună a lui Adrian și utilitatea dovedită a aerosolilor. ? De fapt, un rol important în decizie a jucat logica mea, care spune că, atât timp cât bebelușul e alăptat exclusiv, nu se poate întâmpla nimic în plus față de ce s-ar putea întâmpla și acasă, plus dorul cât casa de mare de… mare ? Soțul a zis că are logică, așa că a fost de acord. Drept mulțumire, i-am dat un vin sec pe malul mării. Pare încântat, cred că ne mai aduce', a fost mesajul Adelei Popescu de pe rețelele de socializare.

Adela Popescu, ajutor de la o bonă filipineză

Adela Popescu le-a demonstrat fanilor datorită activității sale pe rețelele de socializare că poate găsi un echilibru între carieră și viața de familie. Dacă până acum ea și Radu s-au ocupat singuri de creșterea și educarea celor doi băieți, fiind ajutați de mamele acestora, de acum ei vor apela la o bonă. Potrivit spuselor Adelei, aceștia vor apela la serviciile unei bone filipineze.

„Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolăm camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă cameră din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică', a mărturisit Adela Popescu cu puțin timp înainte de a-l aduce pe lume pe mezinul familiei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete