Adela Popescu: „Îmi vine să îngenunchez lângă ei și să fac o spovedanie!”

Mamă a trei copii, Adela Popescu a scris un mesaj emoționant și realist despre provocările maternității. Foarte multe persoane din mediul online au rezonat cu gândurile vedetei.

Adela Popescu este una dintre vedetele TV care nu s-a sfiit să vorbească niciodată despre maternitate, cu bune și cu grele. A devenit de curând mamă pentru a treia oară, a reînceput serviciul la nici 2 luni de la naștere și recunoaște că viața cu trei copii nu e deloc ușoară.

Într-o postare recentă, legată de o escapadă de familie făcută la munte, Adela a mărturisit că experiența a fost foarte obositoare și că momentan vor renunța la deplasările în grup, când e vorba de doar un weekend.

Însă un alt mesaj a creat o reacție de grup unanimă. Vedeta Pro Tv a scris despre trăirile de zi cu zi ale unei mame, ceea ce le-a făcut pe cititoarele din online să scrie: „fix ce simt și eu în absolut fiecare seară'. „Mulțumesc că ne-ai împărtășit gândurile tale, mă identific perfect și citind și comentariile altor mămici sunt acum mai liniștită și mă simt mai puțin vinovată' a spus o altă mamă.

Adela Popescu: „Îmi cer iertare'

În fiecare seară, după ce adorm copiii, îmi vine să îngenunchez lângă ei și să fac o spovedanie. Să le promit că ce am făcut rău astăzi nu voi mai repeta mâine, să le reamintesc că îi iubesc inimaginabil de mult, să le pup bubițele de pe corp, ochii închiși, degețelele, inimile.


Și să le promit, în momentul meu de adevăr, că voi încerca, cât este omenește posibil, să le ofer, împreună cu tatăl lor, cea mai frumoasă copilărie.
Și vine dimineața, și nu vor bluza galbenă, și nici ghetele maro, se trag de păr, împrăștie iaurtul pe jos, noi ne enervăm, le promitem că facem și că dregem, mergem la muncă, ne întoarcem obosiți, ei vin de la grădi, ne iubim, apoi vor paste, apoi desene, împrăștie apa prin toată baia, nu vor la somn, noi deja suntem obosiți și tracasați, ne scapă o amenințare, ridicăm glasul, ei ne strâng în brațe și ne spun că ne iubesc până la cer și înapoi de un infinit de ori, apoi adorm…

Și eu, iar îngenunchez, și îmi cer iertare, și le pup mânuțele, ochișorii… și le promit că ce am făcut rău azi nu voi mai repeta mâine…'

Adela PopescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Cum a pus-o Mădălina Ghenea pe Lady Gaga în umbră

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete